Ljubav i veze
0

Saznajte šta je to što žene vole kod muškaraca

Sarajevo-x.com
Postoje određene kvalitete koje žene vole i cijene kod muškaraca. To nije samo visina, crna kosa i privlačan izgled. Postoje i druge kvalitete kod muškaraca kojim žene jednostavno ne mogu odoljeti. Radi se o mješavini fizičkih i emocionalnih osobina. Donosimo vam nekoliko stvari na koje trebate obratiti pažnju.

Žene vole muškarce koji uvijek izgledaju dotjerano. One vjeruju da ćete se, ukoliko ste sposobni dobro brinuti o sebi, adekvatno brinuti i o njima. Loš stil oblačenja, neuredna kosa, nokti i odjeća su negativni faktori kada želite impresionirati suprotni spol.

Žene bi radije da trošite novac racionalno, nego na pretjerano skupu dizajnersku odjeću. Ako kupujete na nekim manje poznatim mjestima sa jeftinijom odjećom, pobrinite se da vaš način odjevanja bude elegantan i naviknite se na to. Žene od vas neće očekivati previše, ali ipak možete pokušati kopirati nekog od slavnih ličnosti. Dobro bi bilo kada biste pratili posljednje trendove. Baš kao što muškarci ne vole žene koje se oblače kao opatice, tako i žene ne vole muškarce koji se oblače kao da su u uredu.

Jedna od najvažnijih osobina za žene je smisao za humor. Žene imaju i previše problema s kojim se moraju boriti, a vi ćete im pomoći ukoliko se znate našaliti. Pri tome nemojte ismijavati druge, jer to nije zabavno. Žene vole muškarce koji se znaju našaliti na svoj račun.

Ženama je potrebno često stavljati do znanja da ih volite i da ste brinete za njih. Držanje za ruke za vrijeme šetnje, promatranje zalaska sunca, povremeni zagrljaji i poljupci u obraz, kao i briga da sigurno pređu ulicu, ženama su jasni znaci da ste ponosni što vas ljudi gledaju kako se brinete za njih. Nepokazivanje privrženosti otvoreno je znak da se stidite osobe s kojom ste u vezi.

Žene će se osjećati posebnim kada ih značajno pogledate i poklonite im iskren osmijeh.

Muškarci trebaju biti smireni, jer su žene mnogo osjetljivije i vrlo lako reaguju burno. Nećete pomoći ukoliko učinite isto pri svakom incidentu. Vaš seksipil leži kako u vašem izgledu, tako i u vašem odnosu prema ženama. Žene vole mirne muškarce koji su u stanju da ih smire i uvjere da će sve biti baš onako kako treba.