Ljubav i veze
51

Reakcija muškaraca kad saznaju da je djevojka koju su upoznali preko interneta debela

Klix.ba
Kažu kako je najveći strah žena koje izlaze na sastanke sa muškarcima koje upoznaju preko interneta to da su možda u pitanju serijske ubice, dok je najveći strah muškaraca da će djevojka koju upoznaju biti debela.

"Tinder je jedna od najpopularnijih aplikacija za upoznavanje na internetu, a mi smo željeli otkriti šta se dešava kad zgodnoj djevojci stavimo debelo odijelo i pošaljemo je na sastanak sa tipovima koje je upoznala preko Tindera", pojašnjavaju kreativci sa sitea Simple Pickup, koji su napravili video prezentaciju ovog socijalnog eksperimenta.

U dva videa - ženskoj i muškoj verziji, može se vidjeti na koji to način muškarci tretiraju ženu koja ima višak kilograma, kao i njihovo iznenađenje kad otkriju kako žena s kojom su se upravo našli nema gotovo nikakve fizičke sličnosti sa onom čije su slike gledali na Tinderu. Na svom profilu na ovoj aplikaciji, djevojka pokazuje svoje isklesano tijelo na plaži, no u realnosti su stvari ipak (malo) drugačije.

"Ja sam zapravo oženjen", kazao je jedan muškarac, dok su drugi govorili kako su šokirani jer djevojka koju vide pred sobom nimalo ne lični na onu preko interneta. Jedan je čak rekao da mora do wc-a i više se nije vratio.