{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Razlozi zbog kojih bračni parovi imaju bolji seksualni život

S
12.12.2007. u 13:35
0
0
Razlozi zbog kojih bračni parovi imaju bolji seksualni život
0
Razlozi zbog kojih bračni parovi imaju bolji seksualni život
Terapeutkinja Rose Rivera tvrdi da je sve veći broj bračnih parova koji govore o odličnom seksualnom životu i o poboljšanju istog nakon stupanja u bračne vode. Staro uvjerenje da ljudi koji se vjenčaju gube seksualnu želju jedno za drugim, ova tvrdnja očito poništava.
Terapeutkinja Rose Rivera tvrdi da je jedan od razloga zbog kojih seksualni život u braku postaje još bolji, može biti jača povezanost i posvećenost partnera.

Učestaliji seks
Jedan od očitih razloga zbog kojih seks u braku postaje još intenzivniji i bolji jeste zasigurno zajednički krevet koji ojačava vezu među partnerima. U većini slučajeva, brak je kruna jedne ljubavne veze i početak zajedničkog života. Uzbuđenje i radost zbog ljubavi koju partneri uživaju budi jaču seksualnu želju, a stalna prisutnost partnera i brojne prilike za seksualni čin idu u prilog boljem seksualnom životu. Partneri konačno mogu da žive svoje snove o kojima su maštali dok su bili u vezi. Zato seks postaje fantastičan.

Bolja komunikacija rezultira većim seksualnim zadovoljstvom
Parovi koji su se vezali vjenčanim listom i zakleli se na poštovanje, ljubav i vjernost dijele emocije koje, da bi opstale, zahtijevaju stalnu i dublju komunikaciju. Otvoreni razgovori o svemu ne ostavljaju prostora za bilo kakvu sumnju i nesporazume. Partneri su na taj način oslobođeni bilo kakvih opterećenja koja se tiču njihove ljubavi te se mogu opustiti i uživati u svom seksualnom životu.

Povjerenje otvara mogućnost seksualnog eksperimentisanja
Kada parovi uspostave snažnu vezu i kada je povjerenje među njima toliko jako, onda je moguće govoriti o svim seksualnim fantazijama. Sve ono što nikada nismo bili u stanju kazati, sa pravim partnerom, u pravom trenutku moguće je priznati i sa svojim partnerom provesti u djelo. Oba partnera će na taj način moći zadovoljiti sve svoje fantazije, a veza između njih postat će gotovo neraskidiva.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: