Ljubav i veze
0

Raj na Karibima pretvoren u noćnu moru: Dok je rađala njegovog sina, on se ženio drugom

Klix.ba
Porodilja Heather McGillion iz Škotske ostala je šokirana i psihički uništena kada je saznala da se njen partner tajno oženio drugom ženom dok je rađala njihovo dijete.

Dvadesetčetverogodišnja Heather zaljubila se u Adonisa Rodrigueza dok su radili kao hotelski zabavljači u Dominikanskoj Republici. Ostala je trudna te se u visokom stadiju vratila u svoju zemlju kako bi se porodila. No, kada je njen sin stigao na svijet dobila je poruku preko Facebooka u kojoj je bila fotografija vjenčanja Adonisa i druge žene.

"Kada sam otvorila poruku osjećala sam se kao da me je udario autobus na sprat. Adonis je zagrlio ženu koja je bila u vjenčanici. Ništa mi nije imalo smisla. Bili smo razdvojeni nekoliko sedmica i Adonis nije mogao upoznati ženu i oženiti se za manje od mjesec dana", kazala je.

Ističe kako su imali velike planove kada je ostala trudna te da su željeli živjeti na Karibima. No, zbog komplikacija u visokom stadiju trudnoće otišla je kući da se porodi, a Adonisu je odbijena viza.

"Kada sam primila poruku shvatila sam da je riječ o njemačkoj turistkinji Juliji koja je bila u našem hotelu. Prije godinu dana primijetila sam da su ona i Adonis postali prijatelji na Facebooku i da se od tada dopisuju. Nisu to bile seksualne poruke, ali nije mi bilo svejedno. Ali, Adonis me uvjerio da se ništa nije dešavalo između njih, a kada sam ostala trudno potpuno sam zaboravila na to", rekla je Heather.

Nazvala ga je i on je odmah priznao sve. Njena suparnica Julia podvrgnula se plastičnim operacijama i izgledala je poput nje. Heather je potom saznala kako se Adonis zaposio u drugom hotelu da bi se nalazio sa Juliom koja je dolazila četiri puta i isplanirala vjenčanje u periodu kada je Heather otišla kući.

Heather se vratila u Dominikansku Republiku sa sinom Diegom i dozvoljava Adonisu da ga posjećuje.

"Teško je. Bila sam s njim u vezi prije nego je Julia došla. Potom je putovala svakih šest mjeseci i četvrti put se udala za njega. Znala je za mene i bebu, ali se udala za njega. Planirali su to. Ali nisam ni sumnjala jer me tretirao kao kraljicu i bio je veoma uzbuđen zbog bebe. Još ne mogu da vjerujem", istakla je.

Adonis je priznao sve i medijima kazavši da mu je veoma žao zbog toga što je učinio Heather, te da želi viđati svog sina.