{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Probudite njenu seksualnu želju

S
21.11.2007. u 15:52
0
0
Probudite njenu seksualnu želju
0
Probudite njenu seksualnu želju
Iako je moderna žena uspjela proširiti granice svoje seksualnosti i otvoreno govoriti o svojim fantazijama i seksualnim prohtjevima, sitne stvari i nježni dodiri ostali su nezaobilazan faktor koji utječe na njenu seksualnu želju. Ponekad je dovoljan samo pravi trenutak i pravi pogled da je uzbudite.
Čuvajte joj ruke tokom seksa
Svaka žena, bez obzira na to koliko je nezavisna i koliko je dominantan, s vremena na vrijeme poželi da muškarac preuzme kontrolu. Stoga je držanje njenih ruku tokom seksa odličan potez. U ovakvoj situaciji potrebno je naravno uvijek poštovati granice do kojih smijete ići, a koje ste zajednički odredili.

Milujte joj kosu
Ovaj podcijenjeni potez definitivno je skriveno oružje kojim kod većine žena možete probuditi seksualnu želju. Bez obzira na dužinu njene kose, osjećaj vaših ruku kako prolaze kroz vlasi kose potaknut će njenu želju, a blagi pritisak dodatno će je uzbuditi.

Slatke riječi
Pravo odabrane riječi u pravom trenutku učinit će da se ona osjeća željeno i voljeno, a potom će uslijediti povećanje njene seksualne želje. Lijepe riječi tokom seksa su također poželjne, ali naravno u granicama jer nježna priča tokom seksa pojačat će vezu između vas, a to je ženi potrebno.

Obratite pažnju na sve dijelove njenog tijela
Ženama je izuzetno privlačno kada vide da muškarci obraćaju pažnju na sve dijelove njenog tijela, pored onih očitih erogenih zona. To će učiniti da se ona osjeća poželjno što će neminovno pojačati njenu seksualnu želju.

Riba za bolje pamćenje

22.11.2007. u 09:11
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: