Da ga nikad ne zaboravi
0

Priredite svojoj dragoj opušteno Valentinovo

Sarajevo-x.com
Želite li biti dosadni, konvencionalni momak koji svojoj dragoj za Dan zaljubljenih donosi kutiju čokolada i cvijeće ili je odvodi na večeru, baš kao i svake godine, ili vam je cilj da ovoga puta priredite nešto nezaboravno, a lako izvodivo. Poslušajte savjete stručnjaka magazina AskMen i impresionirajte svoju nježniju polovinu.

Produžena predigra

Sjećate li uopšte kad ste se posljednji put dugo mazili u krevetu prije samog seksa? Svi često potcjenjujemo važnost predigre, a upravo nakon nje vaša partnerica će vas moliti da napravite korak dalje. Poljupci, dodiri, lickanja, zadirkivanja i grickanja, izaberite kojim redoslijedom, neka traju do dugo u noć.

Ugodna kupka

Zagrijavanje je najbolje uz toplu kupku, a kako je Valentinovo, atmosferu možete začiniti mirišljavim solima i laticama cvijeća koje će lebdjeti po površini vode. To će vam oboma pomoći da se opustite i pripremite za dalje užitke.

Masaža uljima

Otiđite do prodavnice sa uljima za masažu i izaberite miris koji ona najviše voli. Onda ga dobro utrljajte na njeno tijelo.

Nova lokacija

Seks na Dan zaljubljenih i nije baš originalan, stoga je prava solucija pronaći neko novo mjesto za vođenje ljubavi. Ako vam je najdraže raditi to kod kuće, onda svoju dragu u momentu strasti položite na trpezarijski stol ili pokušajte nešto što nikad nije očekivala.

Hranite je

Kako naše fiziološke potrebe prve moraju biti zadovoljene, nemojte se libiti da isjeckate jagode, jabuke, dinju, dodate im čokoladu i sve to servirate svojoj partnerici, te je uz to i nahranite.

Povez preko očiju

Idealno bi bilo staviti joj povez na oči, pa je onda hraniti. Ipak, ostaje vam još niz stvari koje možete raditi bez gledanja, kao što su mirisi za koje ona treba pogoditi šta su, a jedan od njih svakako bi trebao biti poklon parfem. Ostali mogu biti mirišljava ulja, cvijeće, drvca...

Vezanje ruku

Jedna od deset najvećih ženskih fantazija je dominacija muškarca. Počnite sa vezanjem njenih ruku za krevet maramom koju ćete joj kasnije pokloniti, a onda radite ono što oboje želite.

Golicanje perom

Jedno je dominirati nad njom, a nešto sasvim drugo izludjeti je. Jedan od načina je malo čvršće pero kojim ćete dodirivati cijelo njeno tijelo, pa čak i najintimnije dijelove.

Kupovina intimnog rublja

Većina muškaraca ima probleme sa kupovinom intimnog rublja za svoju djevojku, pa to onda nikako i ne rade. Ipak, važno je da znate šta želite kupiti, od kojeg materijala i njene dimenzije. Nemojte se previše brinuti jer jednom kad ga odjene, svakako ćete ga brzo skinuti. Vrlo jednostavno, zar ne?

Seksi igrice

Prijedlozi su slikanje po tijelu ili pogađanje šta pišete na njenim leđima. Također je zanimljivo odrediti "kaznu" za pogrešan odgovor.

Čokolada

Postoji 1001 način igranja s čokoladom. Istopite je na njoj, a onda poližite svaki centimetar njenog tijela.