{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Prave izjave prije, tokom i nakon seksa

S
19.11.2007. u 14:05
0
0
Prave izjave prije, tokom i nakon seksa
0
Prave izjave prije, tokom i nakon seksa
Kako biste upotpunili predigru i opustili atmosferu, pored ispravnih dodira i stimulacije tijela, potrebne su i prave riječi. Kada prvi put svoju partnericu ugledate golu, važno je odabrati prave riječi kako biste iskazali svoju želju da budete s njom i kako biste je opustili da se s vama, potpuno naga, osjeća ugodno i željeno.
Uredu je ako želiš da sačekamo

Ukoliko svojoj partnerici prije prvog seksualnog odnosa kažete da je uredu da sačekate te da imate dovoljno vremena da budete intimni, onda to zaista morate ozbiljno i misliti. Naime, ako ste ozbiljni u ovoj konstataciji, ona će osjećati sigurnost i neće osjećati pritisak da stupi s vama u seksualne odnose jer vi to želite. Pokažite joj da vam je više stalo do nje nego do seksa.

Fokusirajte se na detalje

Komplimenti nikada nisu pogrešni, ali nemojte joj samo govoriti da je lijepa, nježna i privlačna. Za takve komplimente ona će pomisliti da ste ih izgovorili još bezbroj puta mnogim drugim ženama sa kojim ste bili intimni. Fokusirajte se na njeno tijelo. Kažite joj da vam se dopada nešto samo njoj svojstveno, nešto što nema svaka druga žena.

Ti

"Ti“ je najbolja stvar koju možete reći ženi prije i tokom seksa. "Ti činiš da se osjećam tako dobro“ je mnogo bolje od "ovo je tako dobro“. Žena će iz takve konverzacije shvatiti da želite biti samo s njom, da s njom želite imate seksualni odnos, a ne sa bilo kojom drugom.

Želim učiniti sve kako bi se ti osjećala dobro

Želite da ona doživi orgazam, ali ne želite da shvati koliko se trudite? Onda se fokusirajte na to da joj pružite izuzetno seksualno zadovoljstvo bez vršenja suvišnog pritiska na sebe i na želju da ona dođe do seksualnog vrhunca. Učinite da se osjeća dobro i ne postavljajte previše pitanja. Takav pristup će je neminovno odvesti do vrhunca.

Zadivljuješ me

Kada po prvi put pred vama odbaci svu odjeću, pregledajte njeno tijelo, a zatim vratite pogled na njene oči i recite joj da vas zadivljuje, ali joj dajte do znanja da se ne radi samo o njenim grudima i nogama, već o njenoj kompletnoj ličnosti. Ova rečenica je dobra i neposredno poslije seksa. Umjesto što joj poželite reći "seks je bio odličan s tobom“, kažite joj da vas zadivljuje.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: