Ljubav i veze
56

PornHub kreirao program za fitnes: Seksom do boljeg zdravlja i ljepšeg tijela

Klix.ba
Umjesto da svoje vrijeme provodite u teretani, zašto jednostavno ne biste vježbali radeći nešto što spada u najomiljenije ljudske aktivnosti?

PornHub je kreirao novi program koji za cilj ima promovisanje tjelovježbe i stvaranja mišića kroz proces seksualnog čina. Program BangFit podrazumijeva praćenje i kopiranje poza na priloženim videima.

"Mi znamo da postoji jedna aktivnost za koju su ljudi uvijek motivisani i za koju nikada niko nije previše zauzet", rekao je Corey Price iz PornHuba.

Igrači mogu sinhronizirati svoje smartfone kako bi pratili svoj progres u vidu sagorjelih kalorija. Priloženi videi nalaze se u tri verzije – za vježbanje u solo aktivnostima, za vježbanje prakticirajući klasični seks i za one koji su dovoljno sretni da učestvuju u seksu u troje.

Iako sve zvuči pomalo šašavo, PorHub obećava da je BangFit dizajniran nakon dugotrajnog istraživanja već postojećih načina tjelovježbe kroz seks i nakon konsultiranja sa stručnjacima fitnesa.

Da sve bude zanimljivije, PorHub prodaje posebne remene na koje se mogu pričvrstiti smartfoni kako bi mogli bilježiti brzinu i vlastite pokrete.