Ljubav i veze
0

Poklon za Valentinovo: Fotografišite se u Ferhadiji i zaradite popust u radnjama Sarajevotekstila

Dan ljubavi ili Valentinovo je idealna prilika da u svoj život unesete dodatni šarm, te ugodno iznenadite sebe i one s kojima ćete provesti taj dan.

Iskoristite moć zajedničkih romantičnih fotografija i za ovo Valentinovo sebi i svojoj drugoj polovini priuštite novo iskustvo romantičnog fotografiranja u centru grada, u Ferhadiji, 14. februara od 14 sati.

Svjetski poznati brandovi Benetton, Sisley, Yamamay, Pittarello, Marlboro Classic, Playlife, George Hogg i Guess žele s vama podijeliti radost i ovoga dana.

Svi parovi koji se budu fotografirali dobit će na poklon fotografiju i kupon s popustom 20% koji se može realizirati odmah u svim prodavnicama Sarajevotekstila.

Sve fotografije bit će dijelom nagradne igre koja će se realizirati na Facebooku, a pobjedničke fotografije će biti nagrađene poklon kuponima u vrijednosti 200 KM koji će se moći iskoristiti u svim prodavnicama Sarajevotekstila.

Više detalja o nagradnoj igri potražite na Facebook stranici Trendhouse.ba i na promotivnim lecima.

Svi kupci koji 14.02.2014. godine ostvare kupovinu uz račun će dobiti kupon sa 14% specijalnog popusta koji mogu iskoristiti za slijedeću kupovinu artikala iz nove kolekcije Benetton, Sisley i Yamamay do 16. 02. 2014. godine.