{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pitali smo - kakve su vaše seksualne navike?

S
2.8.2009. u 09:00
0
14
Pitali smo - kakve su vaše seksualne navike?
0
Pitali smo - kakve su vaše seksualne navike?
U protekla skoro dva mjeseca, naš portal je napravio anketu među svojim čitateljima interesirajući se kakve su seksualne navike Bosanaca i Hercegovaca te koliko im je seks uopće važan u životu, pokazujući to kroz učestalost seksualnih odnosa koje naše čitateljstvo ima ili nema. Evo interesantnih rezultata.
Kakve su vaše seksualne navike i koliko vam je važan seks, bilo je pitanje koje smo vam postavili prije skoro tačno dva mjeseca. Do današnjeg dana 2.190 čitatelja je odlučilo da odgovori na ukupno četiri postavljena pitanja.

Sudeći po odgovorima, domaća populacija je vrlo aktivna u seksualnim odnosima i njih 1.084 od ukupnog broja je odgovorilo da redovan seks ima barem jednom sedmično, što je skoro 50 posto svih učesnika u anketi.

554 čitatelja ili njih 25 posto, što je druga najveća brojka u ovoj online anketi, kazalo je da se uglavnom samozadovoljava.

17 posto anketiranih čitatelja ili njih 370 navelo je da seks ima nekoliko puta mjesečno, dok njih 182 dvoje smatra da im je seksualni život takav da odnos imaju nekoliko puta godišnje odnosno da ga mogu označiti 'misaonom imenicom'.

Anketu možete pogledati ovdje.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: