{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pet znakova da vas partner vara

21.8.2013. u 15:21
1
29
Pet znakova da vas partner vara
1
Pet znakova da vas partner vara
Ukoliko vas muči sumnja da vas partner vara, ali u to niste potpuno sigurni, postoje znakovi koji će vam pomoći da pronađete istinu, a mi vam donosimo njih pet.
Manjak seksa

To je jedan od mogućih znakova da vaš partner svoje potrebe zadovoljava negdje drugo. No, to bi moglo značiti i da je ovisan o porno filmovima. Iznenadan pad libida je siguran pokazatelj da postoji problem. Riješite ga prije nego bude kasno.

Previše pazi na svoj mobitel

Ukoliko ne odgovara na pozive u vašem prisustvu ili na poruke odgovara brzo kada je s vama, tu situaciju trebate provjeriti. Moguće je da vaš muškarac ne želi da ga neko ometa dok je svama, a moguće je i da je u pitanju neka druga osoba za koju on ne želi da znate. Ukoliko mu nije prijatno da odgovara na pozive u vađem prisustvu ili se odmakne od vas kako bi se javio na telefon, to je siguran znak da nešto krije.

Prečesto govori o osobi suprotnog pola

Kada upoznate nekog novog, probude se emocije i često govorite o tome. Iz očiglednih razloga, vaš partner će pred vama to izbjegavati činiti, ali ne i pred ostalim ljudima. Međutim, ponekad ne pazi i spomene osobu suprotnog spola, a potom pokušava da promijeni temu.

Njegovi prijatelji se ponašaju čudno

Prijatelji vašeg partnera će mu ostati lojalni i pobrinuti se da ne saznate njegovu tajnu. Bez obzira na to, znakovi osjećaja krivnje na njihovim licima će vam biti dovoljan dokaz.

Previše je odsutan

Ukoliko vaš partner prečesto na večere i putovanja, tu zasigurno ima nešto što ne znate. Potrudite se i preuzmite kontrolu u svoje ruke.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: