{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pet znakova da vaš partner još uvijek nije prebolio bivšu djevojku

3.7.2015. u 16:19
18
33
Pet znakova da vaš partner još uvijek nije prebolio bivšu djevojku
18
Pet znakova da vaš partner još uvijek nije prebolio bivšu djevojku
Ako ste stupili u novu vezu, a nešto vam govori da vam vaš partner ne poklanja jednaku pažnju, prvo na šta ćete pomisliti je mogućnost da nije prebolio bivšu djevojku te da ga prošla veza i dalje proganja. Postoji pet znakova koji su dokaz za to.
Često priča o bivšoj djevojci

Najočigledniji znak da nije prebolio bivšu djevojku je taj da mu je uvijek u mislima i da je često spominje, a ponekad vas čak nazove i njenim imenom.

Čuva njene poklone

Nema ništa loše u tome ako muškarac čuva neke uspomene, ali svako pretjerivanje u tome je sumnjivo. Fotografije u njegovom domu i eventualno neke stvari koje su pripadale njegovoj bivšoj djevojci su razlog za zabrinutost i rješavanje problema s partnerom. Ako ne ukloni stvari koje vam smetaju, onda je bolje da nastavite dalje.

Bivšu djevojku i dalje smatra najboljom

Danas je sasvim normalno bivšoj djevojci čestitati rođendan SMS-om ili uputiti čestitku za nešto drugo, no, ako vaš partner nastavlja održavati kontakt s bivšom ili dobre ili loše vijesti prije javi njoj nego vama, to je loš znak.

Druži se s njenom porodicom

Ako vaš partner nastavi posjećivati porodicu bivše djevojke, to je znak da ne može prekinuti te veze. Iako to zvučni bezazleno, veoma je opasno za vašu vezu.

Konstantno vas poredi s bivšom

Lijepo je kada vam partner govori koliko ste dobra osoba, da dobro kuhate, da ste sjajna ljubavnica i slično, ali ne i kada to kaže dok vas poredi s bivšom djevojkom. To može biti znak da je još uvijek nije prebolio iako svoju budućnost vidi s vama.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: