Prepoznajte se
0

Pet tipova žena koje muškarci ne podnose

Sarajevo-x.com
Svi znamo šta žene ne vole kod muškaraca, ali nemamo pojma kakve žene muškarci ne mogu smisliti. Pogledajte spisak pet tipova žena koje muškarci ne podnose.

Zanovijetalo

Žene koje pričaju negativno o drugim ljudima i omalovažavaju ih će zasigurno odbiti svakog muškarca. Naravno, svi nekad prigovaramo, ali je jedna stvar raditi to ponekad a sasvim druga raditi to 24 sata dnevno, sedam dana u sedmici. Muškarci ne razumiju zašto žene imaju potrebu da stalno zanovijetaju jer se vode jednostavnom logikom - ili promjenite ono što vam smeta ili prestanite gunđati.

Opsjednuta dijetama

Ako su vam najčešće rečenice "Oh, ne mogu popiti pivo jer ima 150 kalorija" ili "Moram vježbati svaki dan", onda će vas muškarci teško shvatiti, a još teže priželjkivati vaše društvo. Oni preferiraju žene koje znaju "povuči ručnu", opustiti se i uživati u životu.

Žena koja olajava svoju rodbinu

Rijetki su blagoslovljeni "savršenom" rodbinom, a ako niste jedna od sretnica, ipak, ih nemojte konstatno olajavati. Ako nemate ništa lijepo za reći, bolje da šutite.

Radoholičarka

Volite svoj posao? Odlično za vas, ali nema potrebe da drugima punite glavu o prezentaciji koju ste tako dobro uradili, rokovima, kolegama, šefu jer će biti jasno da nemate nijednu drugu temu o kojoj biste razgovarali. Muškarca možda zanimaju vaši hobiji, vaši stavovi, šta mislite o njemu. Ako želite muškarca, prije svega počnite živjeti.

Tetka

Pojedine žene misle da znaju sve i ponašaju se kao neko savjetodavno tijelo. Imaju osjećaj da trebaju čuti probleme svih oko sebe i predložiti odgovarajuće rješenje. Toliko su udubljene u ovaj honorarni posao da misle da vam čine uslugu što vas savjetuju. Zapamtite, niko ne želi izlaziti sa mamom!