Ljubav i veze
0

Pet položaja u seksu koje žene najviše vole

Sarajevo-x.com
Ukoliko želite poboljšati svoj seksualni život i uzbuditi svoju partnericu kao nikad prije, važno je da znate koje položaje u seksu žene najviše vole.

Kao i muškarci i žene zaista vole seks i uživaju u njemu. Položaji tokom odnosa imaju utjecaja na osjećaj ugodnosti i zadovoljstva. Položaja u seksu je mnogo, a neki od njih ženama daju nešto više zadovoljstva.

Žene će rado udovoljiti svom partneru i prihvatiti položaj koji on voli, no, svoje želje vrlo rijetko iskazuju. Muškarci bi zbog toga trebali znati razumjeti šta u stvari žene žele u određenim trenucima. Odličan seks se događa samo kada je osjećaj zadovoljstva i udobnosti ujednačen. Donosimo vam pet položaja u seksu koje žene uvijek žele. Doggy style

Žene definitivno uživaju u seksu u ovom položaju. To je jedan od najuobičajenijih položaja i također dodatno uzbuđuje muškarce.

Misionarski položaj

Ovaj položaj je najčešći u seksu. Iako je ponekad dosadan, seks uvijek počinje u misionarskom položaju, a žene ga još uvijek vole. Također, u ovom položaju je seks intimniji jer je omogućen kontakt očima.

Položaj u kojem je žena gore

Ovaj položaj je uzbudljiv za oba spola, možda je i najseksi položaj od svih. Nekada žene vole dominirati tokom seksa. U ovom položaju one vrše pokrete kojim stimuliraju G tačku što dovodi do jakog orgazma. Možete probati isti položaj u slučaju kada je žena okrenuta leđima.

Seks u bočnom položaju

Položaj u seksu kada su oba partnera na boku je jedan od najudobnijih, a poznat je i po tome što produžava trajanje samog odnosa.

Seks u stojećem/sjedećem položaju

Ponekad žene vole ustati iz kreveta i nastaviti seks u položaju kada one sjede, a muškarac stoji. Na taj način je omogućena duboka penetracija i stimuliranje G tačke. Ovaj položaj je najlakše izvesti dok žena sjedi na stolu, a muškarac stoji.

Svaki od ovih položaja će ženu dovesti do nevjerovatnog orgazma.