Ljubav i veze
10

Pet načina da mu ponovo postanete neodoljivi

Piše: E. F.
Ilustracija
Ilustracija
Da li vam se čini da vaš partner više nije toliko zainteresiran za vas? Ako više ne dobivate uobičajene poruke, ne sjećate se kada je on bio posebno uzbuđen i željan ljubavi, u nastavku vam donosimo nekoliko ideja kako da za njega ponovo postanete naprosto neodoljivi.

Najprije morate imati na umu, piše Huffington Post, da vaš partner ne želi ženu čiji će se svijet vrtjeti oko njega. On želi vas.

Zaljubio se u ono što vi jeste, u vaše strasti i to je ono što će mu privući pažnju.

Dakle imajte na umu ovo pravilo: Ljudi će vas voljeti onoliko koliko volite sami sebe i pokušajte sa ovih pet stvari vratiti strast u svoju vezu.

Pronađite vašu vlastitu strast

Vratite se u vrijeme kada ste uživali i počnite od tog trenutka. Uživajte u onome što volite tokom svoga slobodnog vremena, uključujući vrijeme u kojem je on u vašoj blizini.

Primjera radi, ako volite muziku i ples, uživajte u tome, plešite i pjevajte po kući. Ako volite kuhinjske projekte i njihovu degustaciju uz vino, posvetite se tome ili pak bilo čemu drugom u čemu uživate.

Izađite iz kuće

Otiđite na časove plesa, kuhanja ili bilo čega. Napravite planove sa prijateljima, posjetite neke događaje, pogledajte film u kinu, živu svirku ili pak nešto drugo u čemu uživate.

Obucite se da impresionirate sebe

Oblačite stvari u kojima ćete se osjećati seksi i na to potrošite više vremena. Budite seksi uvijek, čak i kada čistite kuću. On će to osjetiti.

Više uspjeha žena postiže kada se osjeća seksi iznutra nego kada se trudi da za njega izgleda seksi.

Pronađite vremena za porodicu

Ako ste umorni od kuće i nemate mnogo slobode jer se brinete o djeci, počnite da uživate i sa njima i stvarate posebnu vezu. Postoji puno zabavnih stvari koje možete raditi sa vašom djecom kod kuće ali i u društvu. On će primjetiti da se zabavljate i poželjet će vrijeme provoditi u vašem društvu.

Pitajte ga da vam se pridruži ali dajte do znanja da možete i sami

Na kraju, pozovite vašeg muškarca da vam se pridruži u dobrom provodu i nemojte lično shvatati ako on odbije. Budite uporni u tome da uživate sami.

Ako primjetite da se vaš život mijenja na bolje i ako se i sami budete osjećali tako, a vaš partner nastavi da kao živi mrtvac hoda oko vas, kažite mu tačno kako se osjećate.

Pojasnite da vam nedostaje i potrudite se da zajedno poradite na vašem odnosu.