Pet jasnih znakova da vas djevojka voli

Pet jasnih znakova da vas djevojka voli
42
D. B.
27.9.2019. u 14:59
43
komentara
42

dijeljenja
Pet jasnih znakova da vas djevojka voli
Riječi "volim te" se čine jednostavnim, ali zaljubljenim osobama znače sve na svijetu. Postoje osobe koje nisu dobre u pokazivanju emocija, a ako je u pitanju žena, neki znakovi će je ipak otkriti.

Priotizira vaše potrebeVaša djevojka možda nije tip osobe koja piše romantične poruke i šapće vam "volim te", ali ako priotizira vaše potrebe i prilagođava svoj život kako bi se uklopila u vaš gusti raspored, to definitivno možete smatrati izrazom ljubavi.

Često priča o zajedničkoj budućnostiBudućnost planiramo samo s osobama koje volimo, a ako vaša djevojka često priča o zajedničkom životu, nema većeg pokazatelja i dokaza u njenu ljubav prema vama. Čak iako ne izgovori često "volim te", to isto poručuje tako što dijeli svoje snove s vama.

Upoznaje vas s prijateljima i porodicomNajljepše se osjećamo u društvu prijatelja i porodice, a s njima upoznajemo sa onima prema kojima imamo osjećanje, s kojima dijelimo dobru hemiju, kao i onda kada smo ozbiljni u vezi. Ako djevojka želi da upoznate njene prijatelje i porodicu, to je dobar znak.

Dijeli tajne i najdublje strahove s vamaLako je dijeliti pozitivna sjećanja s prijeteljima, ali niko ne želi dijeliti najdublje strahove s osobama u koje nema povjerenja i koje nisu važne u životu. Ako znate tajne i najdublje strahove svoje djevojke, onda ste u njenom srcu. Ako može s vama razgovarati o svojim nesigurnostima, nema potrebe da govori da vas voli.

Traži od vas da budete boljiAko vas izluđuju njene konstruktivne kritike, konstantni napori da ukaže na vaše nedostatke, pokušajte to gledati i iz drugog ugla. Ona pokušava da vas podstakne da postanete bolja osoba. Lako je pronaći osobu koja će govoriti samo ono što želite čuti, ali osoba koja rizikuje da ukaže na vaše slabosti to čini samo jer vas voli.
Prijavi grešku


Komentari (43)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...