Ljubav i veze
0

Osvojite ženu svojih snova

Sarajevo-x.com
Rezultati ankete magazina Men's Health otkrivaju svim muškarcima načine ponašanja kojima će impresionirati ženu svojih snova. Ukoliko uspijete izvesti barem neki od prijedloga navedenih u tekstu, imat ćete znatno veće šanse da osvojite srce dame koja vam se dopada.

Skuhajte joj večeru!

Nije potrebno da budete vrhunski kuhar kako biste napravili jestiv obrok za ženu svojih snova. Zapamtite da je sve u dekoraciji i naočitoj prezentaciji koja će impresionirati vašu dragu. Čak i najjednostavniji obrok može zablistati na lijepo aranžiranom tanjiru i na stolu koji ste sa mnogo pažnje i ljubavi uredili. Upalite svijeće, postavite vazu sa cvijećem i romantičnoj večeri sa veoma sretnim završetkom ništa ne stoji na putu.

Budite ljubazni prema djeci!

Žene vole vidjeti muškarca koji je ljubazan prema djeci i koji voli djecu. One odmah zamišljaju kako ćete vas dvoje jednoga dana biti sretna porodica i kako ćete držati vaše zajedničko dijete u naručju. Za vas to naravno još uvijek nije u planu, ali pokažite joj da je i takva situacija moguća.

Potrudite se da doživi orgazam, svaki put!

Posmatrajte svoju dragu tokom seksualnog čina i pokušajte otkriti šta joj godi. Potrudite se tako da i za nju svaki put bude fenomenalan. Ona će znati cijeniti vaš trud, a znat će vam i uzvratiti.

Ne zaboravljajte bitne datume!

U Španiji postoji praktičan običaj. Naime, mladoženja u unutrašnjost svoje vere izgravira datum vjenčanja i tako uvijek može pogledati kada treba ponijeti cvijeće za svoju suprugu. Pokušajte pronaći način kako biste se uvijek na vrijeme sjetili nekih bitnih datuma i tako izbjegli bespotrebne svađe.

Masirajte je!

Masaža će je opustiti, odmoriti i oraspoložiti. Za vas je to samo nekoliko minuta ugodnog posla, a za nju je to odličan način da se oslobodi stresa. Desetominutnom masažom osigurat ćete sebi ugodnu i uzbudljivu noć.