{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Okrutne stvari koje djevojke čine muškarcima

S
11.10.2010. u 22:17
2
22
Okrutne stvari koje djevojke čine muškarcima
2
Okrutne stvari koje djevojke čine muškarcima
Iako se smatraju ljepšim i nježnijim spolom, djevojke mogu postati veoma neprijatne i često okrutne prema muškarcima. Stručnjaci u oblasti veza i seksa, koje je kontaktirao "Fox News", donose nekoliko stvari kojima se djevojke igraju sa osjećajima i egom muškaraca.
Muškarci se osjećaju jako dobro kada uspiju dobiti broj djevojke koja im se sviđa. Okrutne djevojke često daju pogrešan broj ili im uopće ne odgovaraju na pozive.

Neke djevojke nikada ne troše svoj novac u barovima i klubovima. Umjesto toga, računaju na svoju žensku mudrost kojom će muškarce navesti da im plate piće. Neke od njih će i upoznati muškarca, dok će neke kratko flertovati, a potom krenuti dalje.

Ukoliko je djevojka pristojna i poštena, kada shvati da joj se njen partner više ne sviđa, ona će to priznati i ostaviti ga, dok će okrutna djevojka čuvati muškarca pored sebe dok ne nađe drugog. Ovakve djevojke ne vole da budu same. Umjesto da ostave muškarca, one će se držati njega sve dok mu ne nađu zamjenu.

Muškarci ne vole da vide djevojku kako plače. Okrutne djevojke će to okrenuti u svoju korist kako bi dobile ono što žele. Nekoliko suza će natjerati muškarce da učine ono što one žele.

Kada muškarci udare djevojku, nazivaju se pogrdnim imenima i žestoko se osuđuju. Okrutne djevojke misle da je prihvatljivo da one udaraju muškarce, jer znaju da im udarac neće biti uzvraćen. Ova vrsta djevojaka je uvjerena da mogu nanijeti povrede muškarcima a da ne snose posljedice.

Okrutne djevojke kritikuju i ponižavaju svoje partnere u javnosti. Često im se rugaju i sramote ih.

Vjerovatno najgora stvar koju djevojke mogu uraditi muškarcima je da kriju da su već u vezi s drugim muškarcem. To obično rade jer žele uživati u flertu i laskanju.

Za većinu muškaraca seks je važan kao i disanje. Okrutne djevojke često odbijaju seks kako bi dobile nešto što žele ili kaznile muškarce za nešto što su uradili.

Djevojke često testiraju muškarce. Kada vide da se njihov partner sprema da izađe i druži se s prijateljima, često će tražiti da promijeni svoje planove i ostane s njom. Ona zna da muškarac ima planove sa društvom i pokušat će njegovu ljubav testirati na ovaj način. Ukoliko muškarac ne ostavi svoje planove i ne pokloni joj pažnju, djevojka će smatrati da "test" nije položio. Tada nastupaju problemi u vezi. Ovakav vid testa u vezi je sitničav i okrutan.

Djevojke često otvoreno flertuju sa drugim muškarcima kada u njihovoj vezi vlada nesloga i svađa ili misle da ih partner dovoljno ne cijeni. Nekada jednostavno vole da muče muškarca. Bez obzira na razlog, flert sa drugim muškarcima u prisustvu svog partnera je okrutan i manipulativan potez.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: