|

Obećanja za 2008. za bolji ljubavni život

Obećanja za 2008. za bolji ljubavni život
0
S
Sarajevo-x.com
31.12.2007. u 14:08
0
komentara
0

dijeljenja
Obećanja za 2008. za bolji ljubavni život
U 2008. godini želite promijeniti neke stvari i svoj život učiniti još boljim i ljepšim? Pokušajte i u svojim ljubavnim odnosima načiniti nekoliko dobrih koraka u narednoj godini kako bi vaš život bio ispunjeniji i kako biste bili što sretniji i zadovoljniji.
Kuhajte češće
Kuhajte zajedno i kuhajte što je češće moguće. Tako ćete produktivno iskoristiti svoje zajedničko vrijeme, a desert čak ne morate ni spremati. Zasladite se jedno drugim.

Kupite novu odjeću
U ormaru imate odjevnih predmeta koje već godinama niste obukli? Onda je krajnje vrijeme da se riješite starih stvari i da nabavite nove sexy i moderne stvari koje će pojačati vašu seksualnost i zavesti vašeg partnera.

Uzmite nekoliko dana slobodno i idite na odmor
Vrijeme je da date sebi malo oduška stoga pojačajte povezanost između vas i partnera tako što ćete organizovati nekoliko dana odmora tokom kojeg nećete raditi ništa druge osim provoditi vrijeme sa partnerom. Seksualni život će vam ponovo procvjetati.

Prestanite seks upražnjavati isključivo u spavaćoj sobi
Iako je spavaća soba pravo mjesto za seksualni čin, pokušajte promijeniti lokaciju za dobrobit vašeg seksualnog života. Udovoljite svojim seksualnim impulsima i ako osjetite da želite seks sa partnerom na parkingu, u liftu ili na nekom drugom neobičnom mjestu, udovoljite svojim prohtjevima i oživite svoj seksualni život.

Izlazite i bez partnera
Obećajte sami sebi i svome partneru da u novoj godini nećete praviti scenu svaki put kada on/ona poželi izaći sa svojim prijateljima. Dopustite jedno drugom prostora kako biste više uživali u uzajamnom društvu.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.