{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


O čemu žene razmišljaju na prvom sastanku?

S
Sarajevo-x.com
10.12.2007. u 14:29
0
0
O čemu žene razmišljaju na prvom sastanku?
0
O čemu žene razmišljaju na prvom sastanku?
Mnoge žene vole da analitziraju muškarce pogotovo onda kada su na početku ljubavne veze. One novog momka porede sa starim, analiziraju njegov stil odijevanja, na svoj način interpretiraju svaku mušku akciju i na osnovu toga donose svoje zaključke.
Da li se obukao dovoljno dobro za izlazak?
"Ona se pita da li ste se dovoljno dobro obukli da bi vidjela da li ste se dovoljno trudili i koliko vam je zapravo stalo“, kaže psiholog i seks – terapeutkinja Aline Zoldbrod. "Ulkoliko se ne potrudite dovoljno da se lijepo odjenete za nju, ona će to shvatiti kao nepoštovanje“.

Da li bulji u moje grudi?
Žena razmišlja o tome da li mu je stalo do vašeg izgleda i seksa ili do nje. "Ukoliko je muškarac totalni gubitnik, žena to želi znati odmah na prvom sastanku. Zato posmatra da li je gledate u oči ili u grudi“, objašnjava Zoldbrod.

Da li je on poput mog bivšeg?
Žena ne zaboravlja svoja dobra i loša iskustva iz bivših veza zato uporno pokušava naći sličnosti između muškarca i svog bivšeg. Ukoliko ustanovi neke negativne sličnosti, neće izaći na drugi sastanak sa tim muškarcem.

Da li je ogorčen zbog prošlih veza?
Žena si postavlja ovo pitanje jer ako se odluči biti s vama onda želi svu vašu pažnju i ne trebaju joj vaši tereti iz prošlih veza.

Da li je u stanju govoriti o sebi iskreno i mene saslušati?
Ona će voditi 80% razgovora, a muškarac treba da se pobrine da preostalih 20% pravilno iskoristi.

Je li škrt?
Ženama je jako bitno da vidi da li je muškarac škrt ili ne. Stoga je bitno da barem na prvom sastanku ostavi bakšiš.

Da li će me shvatati i cijeniti?
Jedan od najvećih strahova svake žene jeste definitivno nepoštovanje i kada muškarac ne cijeni njene vrijednosti. Stoga će obraćati pažnju na to kako se ophodite prema njenom mišljenju, govoru i svemu što je čini onakvom kakva jeste.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: