{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


O čemu s partnerom ne trebate razgovarati

22.4.2013. u 20:30
5
4
O čemu s partnerom ne trebate razgovarati
5
O čemu s partnerom ne trebate razgovarati
Bez obzira na to koliko povjerenje vlada između vas i vašeg partnera, postoji nekoliko stvari koje mu nikada ne smijete otkriti ukoliko želite da vaša veza uspije.
Prijateljske tajne

Sve ono što vam prijatelji povjere ne otkrivajte svom partneru. Koliko god vam teško bilo da neke stvari prešutite, sjetite se da vam je prijatelj to ispričao jer ima povjerenja u vas i stoga ga nemojte iznevjeriti.

Davanje šifri

Ako želite mir i uspješnu vezu ne otkrivajte partneru šifre korisničkih računa na društvenim mrežama ili e-maila. Bez obzira na to koliko vjerujete jedno drugome i bez obzira na to što sve dijelite, vaši nalozi na internetu trebaju ostati samo vaši.

Ne govorite loše o njegovoj porodici

Ukoliko baš i niste oduševljeni nekom osobom iz njegove porodice, ili vam ne odgovara neki njegov prijatelj - prešutite. Ne morate se uvijek sa svima slagati, ali nemojte ni govoriti protiv osobe koja je partneru veoma bliska.

Razgovor o prošlosti

U ozbiljnoj vezi ćete sigurno s partnerom često pričati o prošlosti, no nikada ne otkrivajte detalje. Pogotovo ne pričajte previše detaljno o prošlim vezama. Muškarci ne vole slušati o bivšim momcima te vaša namjera da otkrijete sve i budete iskreni može biti pogrešno protumačena i dovesti do brojnih problema, piše Times of India.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: