Ljubav i veze
0

Naučite kako zavesti djevojku

Sarajevo-x.com
Ukoliko ste se umorili od toga da neprestano vi činite prvi korak i prilazite djevojkama, onda će vam nekoliko malih savjeta sigurno biti od koristi. Dame uvijek traže pouzdane i samouvjerene mukarce, stoga se uvijek trudite da ostavljate takav utisak.

Ne ponašajte se kao tinejdžeri

Ukoliko želite da ona načini prvi korak budite samopouzdani. Glumite tajanstvenog stranca koji baš i nije zainteresovan za dešavanja oko sebe.

Budite mistični

Kada upoznate djevojku nemojte žuriti da joj ispričate svaki detalj iz svog života. Budite tajanstveni i otkrivajte dio po dio sebe i svog karaktera. Pustite je da ona postavlja pitanja.

Humor je bitan

Djevojkama su draži muškarci koji imaju dobar smisao za humor. Stoga izvucite svoje najbolje šale, ali pazite da ne pretjerate.

Pustite je da razmišlja o vama

Ponekad se ponašajte kao da ste nedostižni. Ne odgovarajte odmah na svaku poruku i ne dosađujte s pozivima. Naravno, i u tome morate pronaći mjeru. Jer ukoliko je pustite da čeka cijeli dan onda će imati razlog da se naljuti i da se ona vama više ne javi.

Budite pažljivi

Svaka djevojka voli da je tretiraju kao princezu. Stoga joj pošaljite poruku i recite da mislite na nju i da vam nedostaje, a bilo bi lijepo kada biste joj povremeno poslali i cvijeće.