Zavedite partnera
0

Napravite romantičnu atmosferu u vašem stanu

Sarajevo-x.com
Da biste zaveli partnera ne morate brižljivo štediti novac kako biste imali dovoljno za romantičnu večeru u nekom luksuznom restoranu, ili za intimnu atmosferu hotelske sobe. Seksi atmosferu možete stvoriti i u vlastitom stanu, naravno uz malo truda.

Prva stvar koju trebate učiniti kako biste stvorili ugodnu atmosferu jeste da detaljno očistite svoj stan. Izbrišite prašinu u svakom ćošku, operite suđe, veš i nikako ne zaboravite temeljno očistiti kupaonicu, savjetuju stručnjaci, prenosi magazin Intimamedicine.

Meki jastuci na kauču

S obzirom da je dnevni boravak, najvjerovatnije, prva prostorija u koju će vaš partner ući stavite na krevet prekrivač atraktivnih boja i ne zaboravite na mekane jastučiće. Najbolje je da, ukoliko ste u mogućnosti, kupite baršunaste jastučnice s obzirom da su veoma mekane i ugodne na dodir u slučaju da se odlučite za seks na kauču. Ne zaboravite na cvijeće

Miris svježeg cvijeća je uvijek romantičan s toga obavezno kupite buket i stavite ga u dnevnu, ili čak u spavaću sobu. Također, možete latice cvijeća raspršiti po cijelom stanu što je naravno još romantičnije i pretvara vaš stan u pravo ljubavno gnijezdo.

Ugodno svjetlo i miris svijeća

Nemojte zaboraviti na svijeće! Isključite svjetla i neka vaš dom osvjetljuju isključivo svijeće svojim romantičnim i nježnim svjetlom. Također, potrudite se da pronađete mirišljave svijeće koje će osim romantičnog svjetla širiti i ugodan miris u vašem stanu.

Boca vina

Potrudite se da imate bocu hladnog šampanjca ili dobrog vina, zavisno od toga šta vi i vaš partner više volite. Alkohol će vam pomoći da se opustite i uživate. No, nemojte pretjerati.

Odaberite pravu muziku

S laganom i romantičnom muzikom nikada nećete pogriješiti, ili pak s pjesmama koje vas oboje podsjećaju na neke zajedničke trenutke. Ukoliko, pak, i dalje ne znate koju muziku da odaberete neka to onda budu orijentalni zvuci koji će vas opustiti, a uz koje možete i zaplesati. Naravno, muzika ne smije biti glasna.

Provjetrite stan

Prije no što vaš partner pozvoni ne zaboravite provjetriti stan i pustiti unutra svjež zrak kako bi iščezli mirisi hrane i higijenskih sredstava koje ste koristili tokom čišćenja.