{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Najpouzdaniji kondomi na tržištu

S
17.5.2008. u 11:49
0
0
Najpouzdaniji kondomi na tržištu
0
Najpouzdaniji kondomi na tržištu
Kondomi sprečavaju prolazak sperme u vaginalne kanale čime se izbjegava neželjena trudnoća, ako se ispravno koriste. Takođe, pomažu u prevenciji razmjene krvi i vaginalnih tečnosti. Na web stranici koja se bavi pitanjima zaštite kondomima, ovo su najpouzdaniji brandovi na listi:
Trojan - pametan izbor

Ovi kondomi su veoma popularni svuda u svijetu, a najviše se koriste u SAD-u. Napravljeni su od lateksa koji je veoma efektivan u prevenciji začeća, HIV virusa i STD-a. Lako se koriste, a besplatne uzorke možete naručiti i putem Interneta. Ipak, primjetit ćete da kod ovih kondoma nema vrsta kao što su "extra safe", "ultra safe" i slično. To je zato što se svi kondomi prave od lateksa koji se kombinuje sa lubrikantom. Tako se uništavaju aktivni spermatozoidi i ekstremno smanjuju šanse da se sperma nađe van kondoma. Najpopularniji je "Trojan Her Pleasure".

LifeStyles - dokazana zaštita koja čini da se osjećate veoma dobro


Ovo su kondomi na bazi vode i proizvode se od lateksa koji je rastezljiv. Svi kondomi prolaze zahtjevne testove kvalitete. LifeStyles takođe koristi novu formulu koja povećava seksualne funkcije muškaraca, a koja uključuje vađne minerale i vitamine. Na taj način dobijete savršenu kombinaciju pouzdanosti, osjetljivosti i ugođaja u isto vrijeme.

Durex - 75 godina izvrsnog seksa

Poznat je kao jedna od najboljih vrsta kondoma na svijetu, a najpopularniji je u Velikoj Britaniji. Durex kondomi se prave od visoko kvalitetnog lateksa i prolaze rigorozna testiranja kvaliteta prije nego što budu pušteni u prodaju. Dodaju im različite prezervative kako bi bili još pouzdaniji. Testiraju se elektronički pa ako postoji i najmanji mikroskopski uočljiv propust, on se uklanja. Durex ima najveću liniju proizvoda. Možete izabrati niz vrsta kondoma, od "extra safe". "pleasuremax" do "comfort xl" i mnogih drugih. Najbolje se prodaje "Durex Fetherlite".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: