{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Najbolje fotografije za profil na stranicama za traženje partnera

7.1.2014. u 21:28
5
42
Najbolje fotografije za profil na stranicama za traženje partnera
5
Najbolje fotografije za profil na stranicama za traženje partnera
Kada se prijavite na neku web-stranicu koja nudi upoznavanje novih osoba i zabavljanje, ubrzo počnete razmišljati koju fotografiju da stavite na svoj profil. Na online stranici za traženje partnera Zoosk nedavno su proveli istraživanje nad 4.000 samaca i otkrili koje su najbolje fotografije za postavljanje, odnosno koje privlače najveću pažnju.
Prvo pitanje koje se postavlja je treba li fotografiju snimiti vani ili unutra. Žene privlače 60 posto više pažnje kada se fotografišu u nekoj prostoriji, dok je za muškarce pogodnije da se fotografišu vani.

U svakom slučaju, važno je da vam se vidi lice.Osim toga, neka se među vašim fotografijama nađe barem jedna gdje se vidi cijelo vaše tijelo.

Selfie ili ne? Istraživanje je pokazalo da žene koje snime selfie primaju više poruka u inbox, dok to nije slučaj sa muškarcima.

Ipak, važno je da se među vašim fotografijama nađu i neke koje nisu selfie, kako bi posjetioci vašeg profila mogli vidjeti i kako zaista izgledate.

Naravno, u svemu ovome pomaže ako se smijete (dakle, bez pućenja usana) i ako ste prirodno lijepi, iako su ukusi različiti.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: