Inovacije u krevetu
917

Muške lutke koje se ne umaraju uskoro bi mogle zamijeniti muškarce

Klix.ba
Muškarci bi uskoro mogli biti zamijenjeni robotima koji će ženama moći pružiti vrhunsko seksualno iskustvo, piše Disclose.

Muškarci će uskoro postati suvišni u spavaćoj sobi, bar za neke žene, jer bi ih možda mogli zamijeniti roboti koji će korisnicama moći priuštiti vrhunsko seksualno zadovoljstvo. "Seks roboti" su se na slobodnom tržištu pojavili prije nekoliko godina i u posljednje vrijeme sve su popularniji.

Međutim, i same lutke za zabavu više nisu kao što su nekad bile. Real Doll je kompanija koja je promijenila percepciju ljudi kada je riječ o lutkama za pružanje seksualnog zadovoljstva, a sada kompanija radi na stvaranju lutki "muškog spola".

Iz kompanije Real Doll izjavili su da seks lutka može pružiti zadovoljstvo kao i živi partner, dok je u stanju ostvariti čak i verbalnu komunikaciju. To može značiti da će žene zajedno s lutkom moći i razgovarati prije, tokom i nakon seksa. Muške lutke će biti programirane jedinstvenim razgovorima, a svaka će imati svoju priču.

Gabriel, kako je nazvana ova serija robota, može imati odnos cijelu noć ako je potrebno, jer ne pati od problema vezanih za seksualne performanse kao što se to desi pojedinim muškarcima.

Također, ljubavni roboti danas izgledaju mnogo realnije nego ikad prije. Ljubavne lutke danas izgledaju stvarno, ali i funkcioniraju mnogo stvarnije od starijih lutaka napravljenih od plastike. Današnje ljubavne lutke su tradicionalno napravljene od silikona koji je po strukturi vrlo sličan koži.