|

Muškarac prosio djevojku u svakom pismu koje joj je napisao tokom trogodišnje veze

Muškarac prosio djevojku u svakom pismu koje joj je napisao tokom trogodišnje veze
287
Klix.ba
13.3.2017. u 22:17
146
komentara
287

dijeljenja
Muškarac prosio djevojku u svakom pismu koje joj je napisao tokom trogodišnje veze Tim i Candice Chee (Foto: Ann Marie Yuen)
Veliki broj muškaraca ljubav svog života zaprosi na romatičnoj večeri uz vino i svijeće, ali Tim Chee je dokaz da postoji nešto više od toga, ona prava romantika, a potrebno je samo malo truda i planiranja. Tim je pokazao koliko jedna prosidba može biti nevjerovatna i impresivna.
Sedam dana nakon što je započeo vezu sa svojom sadašnjom suprugom Candice, Tim joj je počeo pisati ljubavna pisma. Tokom trogodišnje veze napisao joj je 14 pisama, ali Candice nije shvatila da je svako od njih krilo pitanje. "Hoćeš li se udati za mene" bilo je ispisano početnim slovima svakog pisma.

Prije nego što je otkrio značenje pisama, Tim je Candice odveo na odmor na ostrvo Hamilton u Australiji i piknik u Watsons Bayu, gdje su imali svoj prvi sastanak.

"Probudila sam se 16. decembra 2015. godine, a pored mene je bilo pismo s uputstvom da se spemim i izađem vani. Kad sam otvorila vrata vidjela sam latice ruža i svijeća, srce mi je ubrzano kucalo i znala sam šta slijedi. Sjeli smo u dnevnu sobu, a on je pripremio sva pisma koja mi je napisao. Čitali smo ih jedno po jedno i prisjećali se uspomena. Nakon što smo ih sve pročitali sve ih poredao i rekao mi da ih pogledam", kazala je Candice.

Tim i Candice Chee (Foto: Ann Marie Yuen) Tim i Candice Chee (Foto: Ann Marie Yuen)


Kada je shvatila o čemu se radi Candice je bila jako iznenađena iako je, kako kaže, Tim uvijek bio romantičan. Na njihovom vjenčanju godinu dana kasnije, Tim joj je otpjevao pjesmu koju je napisao dva mjeseca nakon što su započeli vezu.
Prijavi grešku


Komentari (146)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...