Ljubav i veze
0

Ljubavnice bogataša prve žrtve recesije

FENA
Među žrtvama svjetske gospodarske krize našle su se i ljubavnice bogatih menadžera, objavio je britanski list Daily Telegraph.

U istraživanju agencije Prince and Associates pokazalo se da je 80 posto bogataša na razne načine ukinulo troškove za tzv. drugu ženu.

To istraživanje, provedeno po narudžbi Daily Telegrapha, pokazalo je i da se gotovo polovica menadžera, brokera i raznih finansijskih stručnjaka kani otresti ljubavnica. Po pisanju lista, "došla su teška vremena za djevojke za užitak".

"Kao i luksuzni automobil i ljubavnica traži vrijeme i novac. Zato, kad bogataš mora štedjeti, ljubavnica je među prvim odricanjima", rekao je Josh Spero čija je agencija provela istraživanje.

Ako se bogataš ipak ne želi odreći ljubavnice, piše Daily Telegraph, mora prihvatiti činjenicu da su vremena teška i da neće biti skupih darova.

Svjetske agencije pišu kako su "ta gospoda izvrgnuta oštroj kritici zbog golemih plaća i bonusa u tvrtkama koje se bore da bi preživjele". Zato oni, u strahu za svoje blagostanje i blagostanje vlastite obitelji, odlučuju ukinuti vanredne troškove i najprije se oslobađaju ljubavnica.

U SAD-u, zemlji u dubokoj recesiji, izdan je i priručnik za preljubnike. U toj tiskovini oni dobivaju osnovne upute o tome kako preživjeti u teškim vremenima.