Ljubav i veze
6

Komplimenti koje svaki muškarac voli čuti

Klix.ba
Svaki muškarac voli čuti poneki kompliment, posebno od žena. Ukoliko vam je cilj da se osjećaju cijenjenim i posebnim, nemojte oklijevati da ih pohvalite.

Muškarci vole čuti da su vješti u spavaćoj sobi i to je kompliment koji im je među najvažnijim. Ukoliko dobiju takav kompliment, oni će se truditi da budu još bolji.

Oni vole znati da su potrebni ženama. Raspoloženi se da pomognu u stvarima koje one ne mogu same obaviti. Također, vole čuti da njihove partnerice ne bi mogle živjeti bez njih.

Muškarcima je potrebno da njihove partnerice provode vrijeme s njima te da budu emotivno povezani. Ukoliko toga nema, svi komplimenti su bezvrijedni. Potrebno im je da znaju da ih partnerice žele i zbog njihovih osobina.

Muškarci vole čuti da su dobri u poslu koji rade. Svaki od njih uživa da čuje kako kvalitetno i odgovorno obavlja svoje zadatke i da mu se neko divi zbog toga. Takve stvari posebno cijene.

Muškarci vole čuti da su zgodni. To će pozitivno utjecati na njihovo raspoloženje i samopouzdanje. Komplimenti koji govore da su poželjni popravit će vaš seksualni život.