|

Kolektivno vjenčanje u općini Centar: Pet parova reklo sudbonosno "da"

Kolektivno vjenčanje u općini Centar: Pet parova reklo sudbonosno "da"
25
F
FENA
4.5.2019. u 17:05
108
komentara
25

dijeljenja
1/11
2/11
3/11
4/11
5/11
6/11
7/11
8/11
9/11
10/11
11/11
U okviru obilježavanja Dana Općine Centar, u prostorijama ove lokalne zajednice danas je upriličeno kolektivno vjenčanje za pet parova koji su željeli reći svoje sudbonosno "da“ u ovoj gradskoj općini.
Ceremoniji vjenčanja prisustvovali su i predstavnici ove lokalne zajednice sa načelnikom Nedžadom Ajnadžićem na čelu, koji je čestitao mladencima i uručio im prigodne poklone.

"Koristim priliku da uime općinske administracije, Općinskog vijeća i svoje lično ime mladencima zaželim sretnu zajedničku budućnost", poručio je Ajnadžić.

Sklapanje braka kao jedan od najvažnijih događaja u životu zaslužuje i specijalan tretman. Parovi koji namjeravaju sklopiti brak brižljivo planiraju sve detalje, a značajnu ulogu u tome imaju i općine koje organiziraju sam čin vjenčanja, saopćeno je iz općinske Pres-službe.

Kako se navodi, Matični ured Općine Centar u kontinuitetu radi na poboljšanju uslova gdje se obavlja sam čin sklapanja braka, tako da ne čudi činjenica što se sve veći broj mladih parova odlučuje da upravo u Općini Centar budu vjenčani.
Prijavi grešku


Komentari (108)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...