Kako udovoljiti partnerici u krevetu

S
Sarajevo-x.com
12.12.2011. u 22:59
0
18
Kako udovoljiti partnerici u krevetu
0
Kako udovoljiti partnerici u krevetu
Većina žena ima listu stvari koje ne mogu podijeliti sa svojim partnerima. Naravno, ne treba sve žene svrstati u jednu grupu, ali ukoliko želite udovoljiti svojoj dami u krevetu potrebno je da znate neke stvari.
Spora muzika je apsolutni promašaj. Još ukoliko to koristite kao uvertiru u seks svaki put, onda je predvidljivost zagarantovana. Neke dame vole romantičnu muziku pred seks, ali većinu to usporava i ne najavljuje eksploziju. Zato zavedite svoju damu na drugačiji način, a balade ostavite za noć ispunjenu sporim vođenjem ljubavi, masažama ili samo maženjem.

Ukoliko se javite na telefon za vrijeme seksa prekršili ste svako pravilo lijepog ponašanja i vaša dama se već "odjavila". Vrlo često se ljudi zaborave izviniti ukoliko se jave na telefon za vrijeme razgovora, ali u ovom slučaju ni izvinjenje ne pomaže. Ukoliko vam telefon zazvoni i pri ruci vam je, samo ga ugastite, sve može sačekati kad ste sa svojom damom. Čitanje poruke je nešto što ne želimo ni uzeti u obzir.

Moljakanje za malo nježnosti odmah će ohladiti vašu djevojku. Ukoliko ona sama nije raspoložena za seks, molbe će je samo udaljiti od vas. Zamislite samo da ste imali strašno loš dan i da vam apsolutno nije ni do čega, čak ni do seksa. Zamislite da vas djevojka moli za seks, ne bi vam bilo baš prijatno. Doduše, ovo možda i nije najbolje poređenje jer muškarci slabije odbijaju šansu za seks nego djevojke.

Užurbanost i nestrpljiva predigra nisu nimalo zanimljive. Seks nabrzaka ima svoja pravila, seks nabrzaka uvijek i stalno sa partnerom koji vas nespretno štipka, gurka i stišće znači samo jedno - nestrpljiv i sebičan ljubavnik i to definitivno nije zanimljivo.

Pitanje za dozvolu možda u nečijoj kulturi znači lijepe manire, ali je većinom nepoželjno i pomalo smiješno. Jasno da ćete tražiti pristanak svoje dame na seks, možda nekad nećete imati ni potrebu jer će ona insistirati na seksu, ali potražite znakove pristanka u njenim dodirima ili poljupcima.


Komentari (18)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: