Ljubav i veze
0

Kako se zabavljati sa Supermenom

Sarajevo-x.com
Čovjek od čelika nema mnogo vremena za zabavljenje. Između dnevnog posla reportera i noćnog istjerivanja pravde u Metropolisu, Supermen nema mnogo vremena za zabavljanje i romansu. Na Internetu smo za vas pronašli savjete koji će vam pomoći da pronađete slobodno vrijeme za sastanak sa vašim muškarcem sa planete Kripton, u vrijeme kada nije u potrazi za protivnikom Leksom Luterom.

Zavarati Supermena

Zavarajte Supermena i predložite ovom tihom i stidljivom superjunaku poslovni sastanak povodom ekskluzivne priče za novinski intervju. Izaberite romantičnu lokaciju na kojoj oboje možete biti sami.

Neka vas Supermen spasi

Osmislite scenario, situaciju u kojoj ćete se iznenada naći u potencijalnoj opasnosti i na Supermenu je da vas spasi. Takva situacija sama po sebi ostvaruje preduslov postojanja jedne čvrste veze, utemeljene na zajedničkim iskustvima i na spontano provedenom vremenu.

Kupiti dodatno životno osiguranje

Dobro je za svaki slučaj imati jedno životno osiguranje viška. Kada u javnosti procuri vijest da ste ljubavni par, protivnici će preko vas željeti doći do Supermena. Budite spremni i na to da često budete kidnapovani. U torbi uvijek imajte rezervnu odjeću zbog mogućeg, nepredviđenog dužeg boravka u tajnom skloništu Supermenovog protivnika.

Imati razumijevanja za Supermenovu samoću

Važno je imati razumijevanja za Supermenovu potrebu za samoćom. On često odlazi u svoju Tvrđavu samoće jer je po prirodi introvertan tip i ima potrebu napuniti baterije u samoći i tišini.

Naučiti prihvatiti Supermenove prijatelje

Naučite prihvatiti Supermenove prijatelje. Kao član organizacije superjunaka poznate pod imenom “Liga pravde”, Supermen ima nekolicinu prijatelja u usporedbi s kojima on djeluje sasvim normalno. Imajte razumijevanja, ipak su to njegovi prijatelji.