{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Kako se (ne) zabavljati sa oženjenim muškarcem

S
27.5.2008. u 15:35
0
1
Kako se (ne) zabavljati sa oženjenim muškarcem
0
Kako se (ne) zabavljati sa oženjenim muškarcem
Izabrati za dečka oženjenog muškarca nikad nije dobra ideja. U životu se, nažalost, ponekad dešavaju stvari koje ne planiramo. Oženjene osobe se odljube od svojih životnih partnera i ponekad ostanu u vezi zbog djece ili drugih razloga. Zabavljati se sa oženjenim muškarcem može biti komplikovano i često rezultira slomljenim srcem. Na Internetu smo pronašli savjete koji vam mogu pomoći kako da se što bezbolnije zabavljate sa oženjim muškarcem te da se prepustite čarima nove ljubavne veze ukoliko već bude na vidiku.
1. Raščistiti sa sobom

Najprije se zapitajte zašto se zabavljate sa oženjenim muškarcem. Možda zato što se plašite vezivanja ili imate premalo samopouzdanja. Ukoliko se ijedno od ovo dvoje pokaže istinitim, posjetite savjetovalište kako biste si pomogli u rješavanju ovog problema.

2. Ostati emocionalno hladan

Savjet je, ukoliko nije prekasno, ne dozvoliti si da se zaljubite u oženjenog muškarca. Ako ste s njim isključivo radi seksa, pokušajte ostati što je moguće emocionalno hladniji. Ukoliko osobu smatrate prijateljem, ne dopustite osjećajima da prerastu one prijateljske.

3. Ignorisati obećanja

Ignorišite njegova obećanja. Oženjeni muškarac često pokušava uvjeriti ljubavnicu da ih čeka zajednička budućnost. Može se desiti da vam dečko obeća da će napustiti suprugu kako bi vas oženio. Mala je vjerovatnoća da se to desi, a realno gledano, do toga najvjerovatnije neće doći. Da je on htio napustiti suprugu, već davno bi to učinio, a vama bi prišao kao razvedeni muškarac.

4. Imati poštovanja prema porodici

Imajte poštovanja prema njegovoj porodici. Posebno ako on ima djecu. Važno je imati na umu da su njegova djeca njemu na prvom mjestu. Ukoliko ima porodične obaveze, one će uvijek doći na red ispred vas.

5. Držati opcije otvorenim

Držite opcije otvorenim. Ukoliko je vaš dečko oženjen, nema razloga da se ne viđate sa drugim ljudima. Konačno, on ima suprugu. Nastavite viđati se sa drugim osobama jer se može desiti da se pojavi neko ko je “dostupniji” i ko će vas dovoljno poštovati i učiniti da se osjećate posebno.

6. Ne praviti scene

Važno je razumjeti da ukoliko odlučite održavati vezu sa oženjenim muškarcem, morate prihvatiti da će uvijek manje-više pokušavati udovoljavati svojoj supruzi, truditi se održavati vezu s vama u tajnosti. Stoga ne postoji dovoljno razloga da pravite dramatične scene ako on odluči provesti vikend sa suprugom. U vašoj vezi će uvijek biti prisutno troje.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: