{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Kako je zavesti da bude spremna za seksi noć

S
27.12.2007. u 12:42
0
0
Kako je zavesti da bude spremna za seksi noć
0
Kako je zavesti da bude spremna za seksi noć
Svi već znaju dobro da predigra ne počinje onog momenta kada dvoje zaljubljenih stave ruke jedno na drugo. Ona može početi nekoliko sati pa čak i dana ranije. Ian Kerner piše za magazin Men's Health o tome šta treba muškarac učiniti kako bi svoju voljenu uzbudio prije nego je i dotakne.
Rano ujutro

Recite je kako lijepo i seksi izgleda u odjeći koju je obukla. Naučno je dokazano da je nivo androgena najviši ujutro, a najniži navečer što znači da je njeno tijelo spremnije za seks ujutro. Ipak, realno gledajući, ukoliko ustaje u 7 ujutro kako bi otišla na posao, njen mozak nije raspoložen za takvu akciju. Recite joj nešto čime ćete potaći njenu maštu i zbog čega će misliti na vas - cijeli dan.

Podne

Nazovite je ili joj pošaljite e-mail. Muškarci bolje reaguju na vizualne podražaje dok žene više vole nešto što će im zagolicati maštu ili sjećanja na neku strastvenu i burnu noć koju su imale ranije.

Poslije podne

Kada se vratite oboje s posla, nemojte se zavaliti pred TV i ponašati kao da ste umorni (čak i ako jeste). Zagrlite je i mazite je jer ćete tako oraspoložiti i definitivno zainteresirati za seks. Ipak, ne pretjerujte.

Večer

Počistite kuću. Da, dobro ste čuli - uhvatite se krpe i usisivača i odradite kratko čišćenje. Operite suđe ili ubacite veš u mašinu. Tako ćete s njene liste "obaveza" skinuti veliki dio i definitvno je oraspoložiti.

Noć

Otvorite bocu vina i popijte po čašu. Nema veze ako ništa ne slavite, bitno je da ste zajedno. Obavezno ugasite televizor. Razgovarajte s njom jer će i vama, koliko god izbjegavali, dobro doći razgovor. Pred spavanje ugasite svjetla i zagrlite je u krevetu...a dalje šta slijedi znate i sami.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: