Ljubav i veze
0

Kako je zavesti da bude spremna za seksi noć

Sarajevo-x.com
Svi već znaju dobro da predigra ne počinje onog momenta kada dvoje zaljubljenih stave ruke jedno na drugo. Ona može početi nekoliko sati pa čak i dana ranije. Ian Kerner piše za magazin Men's Health o tome šta treba muškarac učiniti kako bi svoju voljenu uzbudio prije nego je i dotakne.

Rano ujutro

Recite je kako lijepo i seksi izgleda u odjeći koju je obukla. Naučno je dokazano da je nivo androgena najviši ujutro, a najniži navečer što znači da je njeno tijelo spremnije za seks ujutro. Ipak, realno gledajući, ukoliko ustaje u 7 ujutro kako bi otišla na posao, njen mozak nije raspoložen za takvu akciju. Recite joj nešto čime ćete potaći njenu maštu i zbog čega će misliti na vas - cijeli dan.

Podne

Nazovite je ili joj pošaljite e-mail. Muškarci bolje reaguju na vizualne podražaje dok žene više vole nešto što će im zagolicati maštu ili sjećanja na neku strastvenu i burnu noć koju su imale ranije.

Poslije podne

Kada se vratite oboje s posla, nemojte se zavaliti pred TV i ponašati kao da ste umorni (čak i ako jeste). Zagrlite je i mazite je jer ćete tako oraspoložiti i definitivno zainteresirati za seks. Ipak, ne pretjerujte.

Večer

Počistite kuću. Da, dobro ste čuli - uhvatite se krpe i usisivača i odradite kratko čišćenje. Operite suđe ili ubacite veš u mašinu. Tako ćete s njene liste "obaveza" skinuti veliki dio i definitvno je oraspoložiti.

Noć

Otvorite bocu vina i popijte po čašu. Nema veze ako ništa ne slavite, bitno je da ste zajedno. Obavezno ugasite televizor. Razgovarajte s njom jer će i vama, koliko god izbjegavali, dobro doći razgovor. Pred spavanje ugasite svjetla i zagrlite je u krevetu...a dalje šta slijedi znate i sami.