Ljubav i veze
0

Kako da se osjećate seksipilnije?

Sarajevo-x.com
Bez zločesete namjere da generalizujemo, žene su uglavnom te koje utječu na malu količinu seksa. Opet, bez namjere da generalizujemo, muškarci su uglavnom uvijek voljni za seks. U čemu je problem i šta da se radi?!

Imali ste naporan dan na poslu i nije vam ni do čega. Situacija nije mnogo bolja ni kod kuće. Veš, suđe, ručak i sve što već ide s tim, čeka samo na vas. Recite dođavola tim stvarima i nađite vremena za sebe. I ne zaboravite. Kuća je tu radi vas, a ne vi radi kuće.

Kupka Kupka je uvijek dobra solucija. Napunite kadu, dodajte kupku sa esencijalnim uljima, pustite si neku laganu muziku i provedite sat vremena u njoj. Nakon toga umasirajte u tijelo losion od prstiju do glave ili još bolje, zamolite partnera da to uradi ta vas.

Čitanje Ne mislimo na Dostojevskog ili Koelja. Bićemo plitki. Kupite neku knjigu erostske fikcije ili potražite neku dobru priču na internetu. Pokušajte napisati neku svoju priču - scenario i (preko štele) dati ulogu svom muškarcu.

Hodajte goli Otiđite jedan dan na posao bez gaćica na sebi. Ako krenete u skuknji, pazite da bude dovoljno dugačka. Iako niko neće znati da nemate veša na sebi, sam osjećaj je nevjerovatan i jedva ćete čekati na seks.

Mislite na seks

Muškarci misle na seks svake minute, pa zašto i žene ne bi to isto radile. Bilo da ste zaglavili u kancelariji, peglate zamišljajte čvrste ruke jednog ili više muškaraca svuda po sebi, razmišljajte o svemu što volite u seksu. Razmišljanje o seksu vam će vas oraspoložiti i bićete spremne za ljubavnu igru.

Izgledajte dobro i osjećajte se dobro Uvijek bi trebali naći vremena da izgledate najbolje što možete. Kupite novu šminku, srdite nokte, idite kod frizera. Kad izgledate dobro i osjećat ćete se dobro.

Flertujte Radite to na poslu, sa dostavljačem, poštarom, prodavačem. Flertovanje nije strašno. Njim sami sebi pokazujete da još uvijek imate svoj "mojo", da ste još uvijek poželjni. Flertovanje će pomoći vama da se osjećate bolje, kao i onome s kime flertujete.

"J*** me snažno" Možda to ne mora zvučati kao što je iznad napisano, ali ono što želite nemojte zamotavati u celofan. Slobodno recite. Pričajte prostote u krevetu. Možda će vam sve to na početku izgledati glupo, ali probajte. To može biti sjajno.

Uzmite stvari u svoje ruke Započnite seks. Dominirajte. Recite mu šta želite i zahtijevajte da vam to da odmah. (ne nove cipele, govorimo o seksu). Pružite mu felatio kada se tome najmanje nada. Dodirujte ga u restoranu. Osjećaj je sjajan.

Ako vam i poslije ovoga ne bude do seksa, možda ipak nije do vas. Možda vam vaš partner jednostavno ne pruža ono što želite i ono što vam treba.