{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Jednostavni načini kako da ostavite djevojku ili ona vas

S
15.8.2011. u 21:30
0
51
Jednostavni načini kako da ostavite djevojku ili ona vas
0
Jednostavni načini kako da ostavite djevojku ili ona vas
U ljubavnim vezama nekada naizgled sve funkcioniše. Imate savršenu partnericu, inteligentnu, zgodnu, duhovitu. No, bez obzira na to, niste ispunjeni i jedino što želite je pobjeći iz te veze. Ali ne znate kako.
Za raskid često nije potreban veliki razlog. Partneri su možda previše različiti ili više nema emocija. U takvim situacijama potežemo za raznoraznim izgovorima kako bismo izašli iz takve veze.

Evo četiri jednostavna načina kako da se bezbolno "riješite" vaše djevojke:

Budite zauzeti kad je ona slobodna
Dogovorite se sa kolegama na poslu da se mijenjate za smjene tako da vaše budu suprotne od njenih ili čak nađite dodatni posao. Vaša konstantna zauzetost će kad-tad potaknuti rasprave. Kad se to desi, iskoristite šansu i recite joj da vaša veza ne funkcioniše najbolje.

Pozovite prijatelje u goste
Kad god ona dođe kod vas, pobrinite se da jedan od vaših prijatelja bude u gostima. Ako je neizmjerno tolerantna, neće imati ništa protiv prvih nekoliko puta. Ali ako joj tolerantnost nije jača strana, ostavit će vas odmah. Na ovaj način nećete osjećati krivicu misleći da ste je iznevjerili.

Pronađite prijatelje sa kojima ćete razgovarati
Kad god izađete zajedno, potrudite se da u blizini "slučajno" naletite na vaše prijatelje i upustite se u konverzaciju. Isprva će djevojci biti dosadno. Kako se razgovor bude razvijao, to će početi smetati, a na kraju će vas ostaviti.

Stvorite sumnju
Pokušajte izgledati uznemireno kada se sretnete sa djevojkom. Ako vas pita je li sve u redu, počnite zamuckivati i pravite se da vam je neugodno. Kad vam zazvoni telefon, obavezno izađite iz prostorije i šapćite na slušalicu, makar vas zvala i rođena majka. Nakon nekoliko takvih epizoda, djevojka će vas zasigurno istjerati iz svog života.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: