|

Jedinstveni načini da inicirate seks

Jedinstveni načini da inicirate seks
0
S
Sarajevo-x.com
27.11.2007. u 14:55
0
komentara
0

dijeljenja
Jedinstveni načini da inicirate seks
Svaka osoba ima svoje poteze kojima svome partneru daje do znanja da je raspoložena za seks. Ti potezi nakon izvjesnog vremena postaju rutina, tako da partner automatski zna šta želite. Kako biste razbili monotoniju prilikom pozivanja partnera na ludi seks, pokušajte drugim metodama kazati da želite "zabavu u krevetu“.
Skuhajte večeru
Zašto da ne? Pobjegnite ranije s posla, kupite namirnice koje vaš partner voli i skuhajte nešto jednostavno i lagano. Stavite nekoliko svijeća na sto i dočekajte voljenu osobu sa osmijehom na licu i spremnom večerom. To će biti pravo iznenađenje za vašeg partnera i on/ona će automatski biti raspoložen/a za seks.

Organizujte filmsku noć
Vani je hladno, pada snijeg i nikako vam se ne izlazi. Pozovite voljenu osobu u svoj dom, iznajmite neki lijep film u kojem ima mnoštvo erotskih scena, spremite kokice, sok i čokolade i vaša ugodna noć neminovno će završiti seksom. Voljenoj osobi će biti drago što ste takvo nešto priredili i oboje ćete na kraju doživjeti vrhunac večeri. Dok gledate film, nježno se mazite, ali izbjegavajte dodire koji direktno pozivaju na seks. Tako ćete zaintrigirati svog partnera i on/ona će preuzeti inicijativu.

Idite na ples
Ples je najbolja predigra koju možete zamisliti. Apsolutno nije bitno što ne znate baš plesati. Otiđite sa voljenom osobom na mjesto gdje svi plešu, popijte nešto kako biste se riješili sramežljivosti i osvojite plesni podij. Pokreti kojima pratite muziku odvest će vas u zajedničku postelju.

Kupka za dvoje
Savršen način da okončate jedan dan jeste topla kupka sa tihom muzikom u pozadini i u zagrljaju voljene osobe. Toplina vode i cjelokupna atmosfera bit će sasvim dovoljni da u vašem partneru/partnerici probude seksualnu želju tako da neće biti potrebne za standardnim potezima kojima pozivate na seks.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.