{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Je li vaš partner spreman za emocionalnu vezu?

7.3.2013. u 23:03
0
19
Je li vaš partner spreman za emocionalnu vezu?
0
Je li vaš partner spreman za emocionalnu vezu?
Možda je vaš partner posjedje sve ono o čemu ste sanjali, ali je emotivno nedostupan. O onome što ne osjeća nikada ne govori i za sve pronalazi izgovore. Kako se ponašati u tim situacijama i kako doprijeti do njega?
Stručnjak u pronalaženju izgovora

Ukoliko se vaš partner opravdava svaki put kada mu postavite pitanje u vezi sa emocijama, onda sigurno nešto nije uredu. Odgovori "daj mi još malo vremena" ili "sve je sada jako komplikovano" prvi su signali za uzbunu i znak da on za vas nije emotivno dostupan.

Neprestano je zauzet

Ukoliko je vaš partner neprestano zauzet poslom ili previše posvećen isključivo svojim hobijima te vas ostavlja da čekate satima na njegov odgovor na poruku koju ste mu poslali, onda je bolje da potražite drugog. Ne očekujte od njeg previše, jer dok vi planirate izlazak s njim on se sigurno već dogovorio sa svojim društvom.

Sve se vrti oko njega

Ukoliko nikada ne stavlja na prvo mjesto vaše želje i potrebe već potencira svoje, onda vam jasno daje do znanja da nije osoba s kojom možete ostvariti emotivnu vezu.

Boji se vezivanja

Ukoliko svaki put kada govorite o vašoj vezi pokazuje strah od vezivanja i traži načine da se izvuče iz tog razgovora, on sigurno nije osoba koja će vam pružiti ono što uistinu želite. Ozbiljna veza je za njega nešto što ga opterećuje, a ne usrećuje, objavio je magazin Sheknows.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: