Ljubav i veze
0

Ispunite njene seksualne fantazije

Sarajevo-x.com
Bez obzira na bliskost između vas i partnerice, na bezgraničnu ljubav i povjerenje, kako bi se održali stabilnost i zadovoljstvo veze, potrebno se riješiti ustaljenih navika u krevetu. Iako joj radite stvari koje odavno dobro funkcionišu i ispunjavaju svoju svrhu - dovedu je do vrhunca - potrebno je uvesti novitete koji će je pozitivno iznenaditi.

Koristite ruke Da biste znali pravilno upotrijebiti svojih deset prstiju, morate svoju partnericu pitati šta joj se dopada, kako da je dirate. Ukoliko smatrate da vam neće odgovoriti, onda masturbirajte jedno pred drugim i posmatrajte je kako to radi. Uočit ćete značajne razlike između njenih pokreta prstiju i vaših. Neće vam svaka žena kazati kada joj nešto ne odgovara tokom seksualnog odnosa, stoga je bitno da vi to sami shvatite kako biste oboje uvijek bili zadovoljni.

Ostanite u formi "Muškarac može postati bolji ljubavnik ukoliko redovno masturbira iako ima stabilnu vezu i redovan seksualni život“, smatra Peter Sandor Gardos, psiholog i seksolog iz San Francisca. "Jedna od najvećih briga svakog muškarca tokom seksa jeste da će suviše rano doživjeti orgazam. Redovnom masturbacijom možete naučiti prepoznati signale koji upućuju na orgazam te se tako tokom seksa možete zaustaviti kako biste i njoj pružili zadovoljstvo“, zaključio je Gardos.

Ona je više od grudi i vagine Pravi ljubavnik zna da žena tokom seksa želi da joj se nadraže i druge erogene zone pored onih očitih. "Pravi ljubavnik ne koncentriše se isključivo na očite erogene zone jedne žene; on zna da su erogene zone jedne žene njene prepone, bedra, vrat, stomak, leđa… Važno je napomenuti, pogotovo onima koji su u dugim vezama, da se ljudi mijenjanju i da je važno razgovarati o svim željama i novitetima koje želite uvesti u svoj seksualni život jer što je nekada bilo super, sada možda više nije“, smatra dr. Robert Birch, terapeut iz Ohioa.

Neka vas sačeka Neka seks s vremena na vrijeme bude mnogo više od zadovoljavanja osnovne potrebe. Iznenadite svoju partnericu samim tim što nećete s njom voditi ljubav kao obično, ustaljenim tempom i redoslijedom. Iznenadite je svojom strpljivošću, igrajte se sa njenim tijelom bez konkretnih koraka i dodira i vaša partnerica će naprosto poludjeti i preuzeti inicijativu. Na taj način unijet ćete mnogo više akcije u svoju spavaću sobu.