Šta preferiraju muškarci
2

Inteligentne, jednostavne i duhovite žene su privlačnije

Klix.ba
Većina žena uvjerena je da će se muškarcu svidjeti samo ako su uvijek besprijekorno našminkane, imaju urednu frizuru, lijepo su odjevene...

Zbog takvih stereotipa, pripadnice ljepšeg spola često su pod nepotrebnim pritiskom da uvijek moraju biti savršene. Iako zvuči nevjerovatno, muškarci kod žena vrlo često ni ne primjete našminkane oči za koje je ona potrošila sate pred ogledalom ili savršen donji veš, koji je koštao čitavo bogatstvo.

Pripadnici jačeg spola su jednostavni i vole jednostavne i prirodne stvari, a donosimo vam neke od njih. Postoji velika vjerovatnoća da muškarci neće ni primjetiti vaš trud pred ogledalom, stoga prestanite uzaludno trošiti novac i zavedite ga prirodnim izgledom i licem bez šminke.

Mislili ste da ga uzbuđuje samo fizički izgled? Ukoliko ga probate zavesti duhovitim komentarom ili osmijehom, shvatit ćete da je u tome ključ uspjeha.

Šta god žene mislile, muškarci ne vole ravan stomak i veličinu 0. Obline su seksi

Inteligencija, samopouzdanje, emocionalna zrelost i seksualna otvorenost će vam pomoći ne samo da ga osvojite već i da ga uvjerite da bez vas ne može. Podržite ga kada je neraspoložen, a kad je potrebno pokažite vašu senzualnu stranu i bit će vaš.

Ukoliko ste ležerno obučeni, on će se osjećati prijatnije u vašem društvu. Ukoliko ste uvijek besprijekorno sređeni i ponašate se kao da ste svetica bez ijedne greške, zastrašit ćete ga.

Vjerovali ili ne, ali muškarci vole kad žena ima razbarušenu kosu i kad izgleda kao da je upravo izašla iz kreveta. Ako sve ovo iskombinirate sa smjelim pogledima, bit ćete neodoljive.