{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Hirurzi su najatraktivniji ljekari

30.8.2013. u 18:05
275
53
Hirurzi su najatraktivniji ljekari
275
Hirurzi su najatraktivniji ljekari
Ljekari se smatraju privlačnim osobama iz mnogih razloga, no prema posljednjem istraživanju, hirurzi su ti koji osvajaju srca.
Prema rezultatima anketnog istraživanja koje je sprovela stranica za spajanje "samaca u uniformi i onih koji je vole" UniformDating.com 36 posto žena i 26 posto muškaraca izabaralo je hirurge kao najpoželjnijeg partnera. Na drugom mjestu su pedijatri za kojih je glasalo 28 posto žena i 23 posto muškaraca.

Učesnici ankete koji su glasali za hirurge izjavili su kako smatraju da oni imaju visok IQ i da mogu ostati smireni u teškim situacijama. Dodatni plus im je taj što su rade "dobar posao s rukama".

No, ljekari su općenito najpoželjniji. Čak 89 posto ispitanika je odgovorilo kako bi rado imali partnera koji se bavi tom profesijom. Muški ispitanici, njih 41 posto, izjavilo je kako su flertovali sa ljekarima dok su bili na pregledima ili terapijama.

Nažalost, psihijatri nisu visoko kotirani na listi najpoželjnijih. Samo šest posto žena i 10 posto muškaraca izjavilo je kako bi izašli na sastanak s njima. Vjerovatno zbog straha da bi večera i gledanje filma s njima bilo kao sjedenje na kauču Sigmunda Freuda. U istraživanju je učestvovalo 1.000 osoba.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: