Ljubav i veze
211

Djevojka natjerala momka da nosi majicu sa natpisom: "Volim svoju djevojku, maknite se od mene"

Klix.ba
"Volim svoju djevojku, mrzim djevojke sa Ibize, sklonite se od mene", natpis je na majici koju je djevojka "natjerala" momka da nosi za vrijeme ljetovanja bez nje.

Abbie Bartlett (20) je "natjerala" svog partnera Leona Connolyja (24) sa kojim je šest godina u vezi da nosi majicu sa njihovim slikama i natpisom "Volim svoju djevojku, mrzim djevojke sa Ibize, sklonite se od mene."

Abbie je majicu spakovala u Leonovu torbu kad je kretao na put za Ibizu, na ljetovanje bez nje. Fotografije na kojima on nosi tu majicu su, nakon objavljivanja na internetu, stekle veliku popularnost na društvenim mrežama.

Paru, koji ima petogodišnju kćerku i žive zajedno u Newcastleu, pažnja koju su dobili je simpatična i ističu kako se radi o šali.

"Kad sam došla u kopirnicu sa objašnjenjem šta mi treba, sigurno su mislili kako sam luda. Leonu sam rekla da ću mu kupiti majicu, ali ovakvo nešto sigurno nije očekivao. Ipak, u pitanju je zaista bila šala i bilo nam je oboma smiješno budući da imamo sličan smisao za humor", kazala je Abbie za Daily Mail.

Dodala se kako je Leon na internet sam objavio sliku sebe u ovoj majici, te kako će je sigurno nositi i na Ibizi, ne zato što je sad poznat, nego zato što "misli kako bi mogla imati obrnut efekt budući da neke djevojke vole izazov."

Abbie ističe kako nema razloga da bude ljubomorna i posesivna jer zna kako je dečko nikad ne bi prevario.

"Upoznali smo se kao jako mladi i sve od tada smo skupa. Vjerujem mu u potpunosti i već ranije smo ljetovali odvojeno, to je način na koji naša veza funkcioniše", pojasnila je.

A šta na sve to kaže Leon?

"Naša veza je blesava... smijao sam se svemu. Abbie je jedina djevojka za mene i to oboje znamo", pojasnio je.