{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Deset stvari koje nikada ne smijete pitati dame

S
16.4.2011. u 22:20
0
44
Deset stvari koje nikada ne smijete pitati dame
0
Deset stvari koje nikada ne smijete pitati dame
Foto: Ilustracija
Muškarci su s Venere, a žene s Marsa i zbog toga se nekada teško razumiju. Pogrešno postavljeno pitanje može prekinuti romansu i prije nego što je počela, stoga pripadnici jačeg spola koji žele zavesti buduću partnericu moraju biti malo obazriviji i ne smiju zaboraviti savjete stručnjaka.
David DeAngelo, autor knjige "Udvostručite sastanke", istakao je za britanske medije da samo jedna pogrešna riječ može uništiti možda veliku ljubav.

Muškarcima je savjetovao da dame nikada ne pitaju sljedeće stvari:

- Smijem li te poljubiti? To nikada ne pitajte ženu, jer ćete u njenim očima izgledati poput nezrelog momka. Ukoliko smatrate da ona pokretima tijela odaje da joj se sviđate, priđite joj i poljubite je.

- Muškarac nikada ne treba pitati ženu može li je ponekad pozvati da izađu. Naime, dame vole biti s muškarcima koji znaju preuzeti inicijativu i kontrolu, a ne s nekim ko će od njih tražiti dozvolu za sve.

Umjesto toga budite samopouzdani i recite: "Trebali bismo se ćešće viđati, koji je tvoj broj?", ili je jednostavno pozovite na neko lijepo i ugodno mjesto.

- Muškarac se na prvom sastanku nikada ne treba hvaliti automobilom koji vozi, stanom ili kućom u centru grada. Žene ne vole hvalisavce i one koji se trude da ih po svaku cijenu impresioniraju.

- Također, muškarac ne bi trebao pitati ženu šta će raditi i gdje će izaći večeras, jer se od njih očekuje da imaju plan.

- Muškarac ne bi trebao dami postavljati pitanje da li joj se sviđa, jer ukoliko je vesela kada izlazi s njim, onda se to i podrazumijeva.

- Muškarac ne bi trebao pitati ženu ni zašto mu nije odgovorila na poruku, jer samim time joj daje do znanja da mu je jako stalo, ali i njoj nameće osjećaj krivice.

- Naravno, nije lijepo pitati damu s koliko muškaraca je spavala.

- Ukoliko ste djevojku tek upoznali nemojte odmah nametati datume sljedećeg izlaska.

- Muškarac nikada preko telefona ne smije dami za koju je zainteresovan otkrivati planove i "naredne korake", jer time "ubija" spontanost i smanjuje šanse da ga ona nazove.

- Posljednji savjet muškarcima je da nikada ne govore loše o muškim prijateljima djevojke koja mu se sviđa.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: