Oprez, muškarci!
0

Deset stvari koja vaša djevojka ne želi da čuje

Sarajevo-x.com
Postoje neke stvari koje nikada ne biste trebali reći vašoj partnerici ukoliko želite mir u vašoj vezi. Donosimo vam deset savjeta i preporučujemo da ih se držite.

"Izgledaš debelo u toj haljini"

Ni jedna djevojka ne želi da joj kažete da je debela. Ovakva izjava vam neće donijeti ništa dobro osim noći provedene na kauču u dnevnoj sobi.

"Tvoja mama izgleda kao da ti je sestra"

Istina je da žene vole svoje majke, ali ih nikada nemojte upoređivati, posebno kada je riječ o fizičkom izgledu. Ukoliko to učinite, nećete se dobro provesti.

"Najbolje mi je kada sam sa svojim prijateljima"

Mnogi muškarci se najbolje provedu kada se druže sa svojim prijateljima, ali to ne znači da svojoj partnerici to treba da kažete u lice. U ovom slučaju je najbolje biti diplomata.

"Ne želim izaći jer gledam utakmicu"

Ovaj izgovor nemojte koristiti često, posebno ako vašu partnericu sport uopšte ne interesuje.

"Podsjećaš me na bivšu djevojku"

Ovo je apsolutno najgora stvar koju možete reći vašoj djevojci. Ukoliko to učinite, budite sigurni da će se uvijek pitati da li ste s njom u vezi samo zato što je veoma slična vašoj bivšoj.

"Moja majka je najbolja kuharica na svijetu"

Mnoge su žene jako ponosne na svoje kulinarske vještine. Nikada nemojte tvrditi da je vaša majka najbolja kuharica na svijetu. U suprotnom biste mogli jesti zagorenu hranu barem sedam dana.

"Ne sviđaju mi se tvoji prijatelji"

Baš kao što se i vi volite družiti sa svojim prijateljima, isto voli i vaša partnerica. Ne pokazujte da vam se ne sviđaju njeni prijatelji jer upravo oni mogu itekako utjecati na nju, tako da je najbolje da ostanete u dobrim odnosima s njima.

"Zašto toliko novca trošiš na tretmane ljepote?"

Nemojte nikada pitati vašu partnericu zašto troši puno novca i vremena na tretmane ljepote. Baš kao što se vi volite isprljati igrajući fudbal, tako i ona voli provesti vrijeme uljepšavajući se. Jednostavno, prihvatite to.

"Ova djevojka je seksi"

Čak i da vam Angelina Jolie ili neka druga lijepa djevojka dođe u susret, nikada nemojte hvaliti druge djevojke pred svojom partnericom.

"Treba mi malo vremena i prostora"

Ukoliko mislite da vam treba neka vrsta odmora od veze, predložite to partnerici na suptilan način. Ukoliko budete previše iskreni i otvoreni u tom slučaju, mogli biste ostati bez djevojke.