{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Deset načina kako s riječi preći na dodire

S
6.9.2009. u 23:50
0
15
Deset načina kako s riječi preći na dodire
0
Deset načina kako s riječi preći na dodire
Činjenica je da mnogi muškarci ne razumiju kako stvari dovesti na "fizički" nivo kad su sa ženom. I pogodite šta? Žene to mrze! Kad dođe do fizičkog kontakta, vi ste ti koji morate preuzeti inicijativu i pružiti joj zadovoljstvo kakvo želi. AskMen donosi listu deset najboljih načina kako je svući do kraja.
10. Budite kavalir. Muškarci često griješe kad nakon nikakvog fizičkog kontakta odmah svoju odabranicu žele zaskočiti. Problem je što to tako obično ne ide. Umjesto toga, s dodirima počnite lagano i budite džentlmen. Dodirnite joj leđa kad joj otvarate vrata, pružite joj ruku kad izlazi iz auta. Takve geste će učiniti da se ona osjeća ugodno kad je dodirujete, te su dobar temelj za daljnje razvijanje fizičke prisnosti.

9. Šapućite. Uho je jedna od erogenih zona na ženskom tijelu. Zašto to znanje ne biste iskoristili kao svoju prednost? Umjesto da odmah navalite na nju, šapnite joj tajnu na uho. Nije važno šta pričate, samo koristite umirujući glas, govorite sporije i kao slučajno dodirnite svojim usnama njeno uho.

8. Aluzije na seks. Mnogi muškarci zaboravljaju da je razgovor o seksu često prvi korak u dolaženju do njega. Naravno, ako ste previše direktni, rizikujete da je to uplaši. Umjesto toga, pokušajte koristiti seksualne aluzije.

7. Natjerajte je da čeka. Zavlačenje je vrlo moćno sredstvo za podizanje seksualne tenzije kod žena. Evo odličan način kako to možete uraditi: Pitajte je možete li joj odati tajnu. Krećite se sporo prema njenom uhu i šapnite: "Dobre stvari dolaze", a zatim dodirnite usnama njeno uho, ali je nemojte ljubiti, pa nastavite "onima koji čekaju". Napravite stanku, a zatim počnite raditi nešto potpuno drugo. Poruka koju šaljete je: "Mogao bih, ali neću." Žene vole muškarce koji imaju kontrolu. Nemojte se iznenaditi ako vas nedugo nakon toga same zaskoče.

6. Umrljajte je hranom. Evo jedan otkačen način kako potaknuti konkretnije dodire, koji djeluje poput magije. Sljedeći put kad budete zajedno jeli, uzmite malo šlaga s voćnog kupa i obrišite ga na njenoj ruci. Izvinite se sarkastično, a zatim joj uzmite ruku i lagano poližite šlag, gledajući je pravo u oči. Smiješno? Možda. Efikasno? Definitivno.

5. Igre koje će vas približiti. Jeste li ikad igrali igru istine kao dijete? Lako je povući prvi potez, jer tako nalažu pravila igre. Zato bi je češće trebali igrati stariji.

4. Završite kod vas. Većina muškaraca ne zna kako da nakon izlaska pozove ženu u svoj dom. I da, neće vam pomoći prijedlog da pogleda vašu kolekciju znački. Budite domišljatiji i djelujte neobavezno kad je pozivate u svoj stan. "Imam nekog posla, ali pretpostavljam da možeš nakratko ući."

3. Masaža. Kako zagrijati atmosferu kad je uspijete pridobiti da uđe u vaš stan? Zašto joj ne ponuditi masažu? Žene ih obožavaju- opuštajuće su i nakon njih se osjećaju dobro. Uzmite malo ulja za masažu, kako biste podmazali pokrete. A zašto ne biste zapalili i svijeću?

2. Lagano, a odlučno. Često će muškarac poludjeti ako mu žena kaže da uspori stvari ili skroz prestane. Kakogod, neke žene su nesigurne u vezi sa tim kako izgledaju bez odjeće, pa se mogu osjećati ugroženim ako su vaše ruke svuda po njima. Ako vam žena ne da da dirate njeno tijelo, nije problem. Dok je ljubite, jednostavno uzmite njenu ruku i stavite je na svoje bedro. Nemojte se iznenaditi ako ona sama nastavi dalje.

1. Ne budite kreten. Nemojte nikad koristiti prednost kad je žena intoksicirana. Ako ikad pomislite uraditi takvo šta, morate ozbiljno potražiti pomoć.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: