Ljubav i veze
0

Čitajte govor njenog tijela

Sarajevo-x.com
Muškarci su često zbunjeni jer njihove dame ne govore šta im je na umu, ponašaju se kao da je sve u redu, a ipak ne izgledaju sretne. Koliko god sakrivale svoje pravo mišljenje ili osjećaje, tijelo ne može prikriti njihovo nezadovoljstvo - stoga kada ste u krevetu obratite pažnju na detalje.

Gledajte je u oči

Ovo se pravilo ne odnosi samo na žene, ali najprije ćete primijetiti da nešto nije uredu ukoliko pratite njene oči. Žena koja je ljuta ili nezadovoljna izbjegava kontakt očima. Kako bi ste vidjeli da li je sve uredu, recite joj neki kompliment i pratite njene oči. Ukoliko vam se ona obrati nježno ili seksi - znate da ste na dobrom putu.

Uzvratite istom mjerom

Žena muškarcu radi stvari koje želi da i on njoj radi. Zato pratite kuda vas ljubi i miluje te kako to radi i uzvratite joj istom mjerom.

Ne postavljajte pitanja

Njeno tijelo ne može odglumiti orgazam ili zadovoljstvo na način na koji bi se ono ponijelo da ga stvarno i doživi. Stoga gledajte njene bradavice i intimnije dijelove tijela (ukoliko ste u mogućnosti) i ako primijetite da su potamnili i nabrekli znači da ste uspjeli u svom naumu.

Pratite pokrete njenih kukova

Njihanje kukova je pokazatelj stepena uzbuđenosti žene. Ona također time nesvjesno pokazuje koliko jako, nježno, brzo ili sporo želi da ulazite u nju ili je stimulirate. Zato je važno da uskladite tijela.