{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Četvrtak je najbolji dan za seks!

S
11.8.2011. u 22:31
1
46
Četvrtak je najbolji dan za seks!
1
Četvrtak je najbolji dan za seks!
Jeste li znali da je četvrtak najbolji dan za seks? Ili da je srijeda dan kada imate najviše šansi da pronađete ljubav svog života? Nova studija istraživača iz londonske škole za izučavanje ekonomskih nauka kaže da ako neke stvari radimo određenim danima, uspjeh neće izostati.
Ponedjeljak

Iako poznat kao najstresniji dan u sedmici, londonski stručnjaci tvde da je upravo on najbolji za oslobađanje od stresa. Pronađite vemena za odmor jer je ponedjeljak dan kada su šanse sa srčani udar povećane za 20 posto.

Utorak

Najbolji za sređivanje zaostalih obaveza jer smo utorkom najproduktivniji. Studija kaže da racionalni dio našeg mozga dominira razmišljanjem u prvim danima sedmice, te da to trebamo iskoristiti za obavljanje svakodnevnih rutinskih poslova.

Srijeda

Ovo je najbolji dan da krenete tražiti ljubav svog života. Srijeda je savršena za prvi sastanak, tvrdi više od 40 posto od 8.000 ispitanih samaca. Također, srijeda je savršena za traženje povišice na poslu jer su šefovi tada "najrazumniji".

Četvrtak

Dan za seks! Nivo kortizola, koji stimulira hormone seksa, je na vrhuncu. Navijte sat i počnite se zabavljati od ranih jutarnjih sati. Poznato je da je razina spolnih hormona tada pet puta veća i kod žena i kod muškaraca.

Petak

Najbolji za odvikavanje od pušenja, a sve zbog nadolazećeg vikenda kada smo opušteniji i kada imamo čvršću volju, tvrde stručnjaci.

Subota

Ako želite potomke, onda je ovo najbolji dan da počnete raditi na tome. Djeca začeta subotom imaju veće šanse za uspjeh u životu, tvrdi jedna studija.

Nedjelja

Najbolji dan za izlaske i dobar provod u društvu dragih ljudi.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: