{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Četiri male tajne za vrhunski seks

S
2.2.2010. u 22:15
0
22
Četiri male tajne za vrhunski seks
0
Četiri male tajne za vrhunski seks
Dobar seks je nešto što održava vezu, no naravno ponekad je potrebno začiniti seksualni život kako on ne bi postao monton i dosadan. Da biste u potpunosti uživali u intimnom odnosu s partnerom potrebno je da 'uključite' ne samo vaše tijelo, nego i um, te svih pet čula, savjetuju Georgia Fosrer i Beverley Anne Foster u svojoj novoj knjizi "The Four Secrets of Amazing Sex“.
"Za dobar seks potrebno je fokusirati se ne samo na tijelo, nego i na misli, te uključiti sva čula“, kazala je Georgia Foster za The Sun objašnjavajući koje su to četiri tajne za vrhunski seks.

- Zavođenje je prva tajna koja će vam omogućiti da očuvate strast. Većina ljudi smatra kako da bi se osjećali seksi moraju biti zavedeni no takvo mišljenje je u potpunosti pogrešno. Naime, želju za partnerom stvarate u vlastitom umu i na taj način razumijevate šta je to što vas uzbuđuje. Morate najprije razumjeti svoje osjećaje i ne očekivati od partnera da potakne vaš seksualni nagon.

- Za dobar seks potrebno je da uključite sva svoja čula. Zahvaljujući čulima mirisa, okusa, dodira, sluha i vida možete intenzivnije uživati u seksualnim igrarijama, no samo je bitno da se prepustite partneru i pobudite sva svoja čula.

- Ako želite dobar seks - predajte se partneru, no naravno, morate biti sigurni u njega. Usredotočite svoje misli, pobudite svoja čula i prepustite se partneru kako bi ste doživjeli vrhunski užitak.

- Nakon što sve prođe, razmišljate o doživljenom. Ta razmišljanja će u vama zasigurno pubuditi želju da ponovo prođete kroz isto seksualno iskustvo, ali i da ga poboljšate sve više upoznavajući partnerovo tijelo, misli i osjećaje tokom intimnog kontakta.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: