Ljubav i veze
131

Blizankinje koje su u vezi s jednim muškarcem odlučile zatrudnjeti u isto vrijeme

Klix.ba
Identične bliznakinje Anna i Lucy DeCinque koje dijele sve uključujući i momka, objavile su kako će zatrudnjeti u isto vrijeme vantjelesnom oplodnjom.

Tridesetogodišnjakinje su do sada potrošile 250.000 dolara na kozmetičke zahvate poput implantata grudi. korekciju usana, lažne obrve i trepavice. Zabavljaju se sa elektromehaničarom Benom Byrneom već četiri godine, o čemu smo ranije pisali. Sada ističu kako žele biti trudne u isto vrijeme jer njihovo tijelo "treba biti isto", objavio je australski portal News.

"Moramo biti potpuno iste, pa čak i da se podvrgnemo IVF tretmanu u isto vrijeme", rekle su dodavši kako vole djecu, a i ona njih.

Bliznakinje će se pojaviti na SBS-ovom Insight programu na gdje će govoriti o tome kako se tijelo bliznakinja mijenja tokom starenja. Identične bliznakinje dijele 99,9 posto iste DNK, a njihov intelekt, seksualnost i zdravlje ovise od faktora koji ih okružuju-

"Ako ona hoda nekoliko metara, onda i ja to radim jer moramo sagorjeti isto kalorija. Naša dijeta je identična. Naša hrana mora biti identična. Imamo istu čašu vode koju mjerimo. Jedemo i iste količine čipsa jer ih prethodno izvagamo", kazale su.

Od malih nogu njih dvije su nerazdvojne. Išle su u istu osnovnu i srednju školu, te su završile kurs za medicinsku sestru. Jednom sedmično idu u solarij, čišćenje lica i piling kože. Također, rade iste vježbe. Tvrde da osjećaju bol jedan druge i kada je jedna bolesna, razboli se i druga.

Byrnea su upoznale putem Facebooka kada ih je dodao.

"Ovo je prvi put da imam dvije djevojke i teško je zadovoljiti njihove potrebe", rekao je ranije.

Sve troje spavaju zajedno u kraljevskom krevetu.