Biseksualke otkrile koje su razlike između izlaženja sa muškarcima i ženama

Biseksualke otkrile koje su razlike između izlaženja sa muškarcima i ženama
2
Klix.ba
27.4.2019. u 22:54
29
komentara
2

dijeljenja
Biseksualke otkrile koje su razlike između izlaženja sa muškarcima i ženama Ilustracija: Shutterstock
Biseksualke koje koriste stranicu Reddit otkrile su razliku između izlaženja sa muškarcima i ženama, te nisu štedile riječi, opisujući razlike fizičke prirode, ali i one nešto dublje - psihičke, prenosi Men's Health.
"Ovo je možda samo moje lično iskustvo, ali ja imam puno više samopouzdanja kada sam sa ženama nego kada sam sa muškarcima", napisala je jedna od korisnica dodavši da su u današnje vrijeme očekivanja glede ženinog izgleda previsoka, te kako se od njih očekuje previše.

Istakla je kako žene moraju biti sređene, spremne i u top formi kako bi bile privlačne muškarcima.

"Izlazila sam sa nekoliko muškaraca koji nisu razumjeli koliko su nerealna i previsoka njihova očekivanja u vezi žena. Žene, s druge strane, bolje razumiju situaciju jer i one žive u istom svijetu i razumiju šta se sve dešava", zaključila je.

Žene koje su komentarisale ovu temu kazale su kako su njihovu standardi i potrebe drugačiji kada su u pitanju muškarci i žene. Neke od njih su kazale kako vole vidjeti nesavršenosti na tijelu muškaraca i žena.

"Jedna od stvari koje me veoma nerviraju jeste mišljenje muškaraca da je seks gotov onda kada oni dožive orgazam. Sa ženama je drugačije jer se više fokusiraju na to da zadovolje partnera ili partnericu, te se duže zadržavaju na predigri", objasnila je jedna od korisnica.

Neke korisnice su istakle kako im je mnogo lakše ostvariti emotivnu vezu sa ženom, nego sa muškarcima. Ipak, većina se složila s tim da su muškarci dosta jednostavniji, da je mnogo lakše shvatiti i pokrenuti flert sa njima.

"Sa muškarcima je lakše, odmah vam je jasno da li im se sviđate ili ne, dok je sa ženama jako teško zaključiti da li je u pitanju flert ili nešto više od običnog prijateljstva. Muškarci su direktniji i ne žele trošiti vrijeme na čekanje", zaključile su.
Prijavi grešku


Komentari (29)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...